| UnknownUser666 a întrebat:

Maine o sa ies cu o fata afara sa ne plimbam prin parc. Imi dati va rog niste sfaturi Ex. Cum as putea sa ne sarutam ETC.

4 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Pentru a avea parte de niste sarutari placute si cat mai excitante ar fi de preferat sa stati asezati pe o banca, imbratisati si in timp ce va mangaiati din cand in cand sa va sarutati. Sarutarile in timpul mersului/plimbarii nu sunt prea recomandate deoarece executarea lor este mult mai dificila stand in picioare iar voi din cate se pare inca nu aveti suficienta experienta. Multa sanatate!

| seth2016 a răspuns:

ETC ce? laughing

Ca sa va sarutati e simplu. Daca va cunoasteti deja si stii ca te place fii mai indraznet, fara sa pari disperat. Va opriti din 5 in 5 metri si treceti la actiune. Dupa care va asezati pe o banca si nu mai plecati de acolo.

Daca e mai timida poti s-o pupi pe obraz dupa ce ai condus-o acasa.

Daca vrei sa fii pupat du-i o floare.

| LiveTheMoments a răspuns:

Foarte simplu:va puneti pe o banca o lasi sa sa se aseje prima ca sa vezi unde se pune te pui exact langa ea. Iti pui capul langa ea incet si treci la actiune.
Nu-i asa greu... Sunt fata deci mi-e usor sa iti zic astfel de chestii...stiu ca sunt mai greu de aplicat, dar bafta!

| Nyy2003 a răspuns:

E foarte simplu:
Ii spui ca "uite o veverita, ea se va uita in dreapta sau in stanga, iar cand vrea sa se uite inapoi la tine il saruti (neasteptat) laughing