Wow...interesanta problema. dah' eu zic ca mai bine ai astepta putin si intreab-o despre asta si pe mama ta.
in fine'! din propria experienta iti zic ca nu tot ce zboara se mananca
Fa un filmulet sa vedem daca mai esti virgina, si posteaza-l pe TPU. apoi un f...i cu el filmat, postat pe facebook.da de ce tie frica de parinti? doar nu faci ceva rau? ori e rau? daca nu e bine.de ce faci? daca el e responsabil si ok, de ce se ascunde? doar te iubeste nu-i asa? iar tu daca-ti iubesti parintii, de ce nu -i si respecti? casa lor e bardac? ori stabiliment de f..reala?
Deci,.daca ne prin ai mei vor afla ca 1.nu mai sunt virgina, 2. ca nu i-am ascultat (cea ce nu prea conteazat mine). ai mei spun ca sunt de acord cu iubitul meu dar sa nu facem prostii maine, si intrebarea mea este cum sa-l multumesc pe iubit si pe parintii?! unu vrea ceva, altu' altceva! sincer, as face ce vrea iubitul meu, ca e mai intelegator ca parintii.
Daca se excita asa usor si mai e si "efervescent", cred ca ti-a trebuit mai mult timp tie sa scrii toata povestea decat i-ar trebui lui sa termine.Eu zic sa va puneti imediat pe treaba si sa lasati filmul.
Sa pastrati o limita... Degeaba vreti o seara romantica, daca zici ca se excita repede.