| Mariusprejbeanu a întrebat:

Salut TPU! Menționez ca am 18 ani.
Am si eu o întrebare, am avut 2 relații până acum, la una am făcut sex cu partenera, la cealaltă, nu.
Chestia e ca la prima relatie, când ma sarutam cu partenera si scapam mana acolo jos si o frecam indiferent ca prin pantaloni sau nu, incepea si gemea, se simțea ca ii place.
La cea de a2-a relație ma sarutam cu ea si tot asa imi scapa mana acolo jos, ori ca avea colanti, ori panaloni de trening, orice, se simtea ca e uda, dar frecam (lin bineînțeles) si nu scotea nici un sunet nimic, para nici nu ii faceam nimic, tin sa menționez ca fata asta era virgina, oare simțea ceva placere sau?
Astept niste răspunsuri serioase fara batjocură!
Dau funda

4 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Scăpai mina? laughing

Unele se manifesta zgomotos, de le aud și vecinii (am ajuns odată pe la 1 acasă, și cînd intram in bloc, am auzit zgomote care atestau că o vecina era în culmea fericirii, uitaseră geamul deschis, fiind vară) altele nu, de parca nu le-ai face nimic.
Singurul lucru după care te poți lua e udătura. Dar și acolo exista excepții care pot rămîne uscate.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu dorea să se manifeste.

| mihai69 a răspuns:

Probabil că da. Dar pe ea de ce nu ai întrebat-o? Sigur știa mai bine decât oricine de aici.

| MaxSpintecatorul a răspuns:

Maestre, deget rasucit iti doresc!