| PerfectPINK a întrebat:

mi-am facut curaj sa invit fata pe care o plac in oras, maine am intalnire cu ea... cum ma sfatuiti sa fac sa ii cer prietenia? ceva sfaturi Multumesc!

5 răspunsuri:
| gabytofan a răspuns:

Pai acum conteaza daca si ei ii place de tine pentru ca e cam jenant sa te refuze dar o data ce a acceptat sa iasa cu tine inseamna ca simte ceva pentru tine.Nici mie nu-mi place raspunsul asta dar :fa-o direct nu ocoli intrebarea...intreab-o direct:Vrei sa fim impreuna? dar nu chiar de la inceput si fii atent la reactia ei daca se inroseste inseamna ca ii place de tine.

| iubesc a răspuns:

Buna. Atata timp cat va vedeti doar voi doi va banui ca ii vei cere prietenia insa fii plin de curaj si intreab-o direct VREI SA FII IUBITA MEA? Incerca sa te uiti doar in ochii ei cand o faci.

Răspuns utilizator avertizat
| ciotori a răspuns:

Vorbeste mult despre ea, despre viata ei asta asteapta sa vada ca te intereseaza apoi o poti intreba

| FCMMM a răspuns:

Din moment ce merge singura cu tine in oras, banuiesc ca stie care este si motivul. Asa ca intrebarea e doar o formalitate. Te sfatuiesc insa sa fii destul de sigur pe tine. Fetele nu vor un baiat caruia sa ii tremure dinti cand o intreaba asa ceva.