anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

mi-am vazut părinții făcând sex, dar nu sex normal, făceau sex sălbatic au făcut oraluri, anal lui mama, dupa care mama s-a pus in genunchi şi a înghițit sperma tatei. Am rămas marcată nu mai ştiu ce sa zic! Ar trebui sa ma fac ca nu s-a intamplat nimic (deşii se intampla cam des ) sau sa vorbesc cu ei?

15 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Da-mi voie sa ma indoiesc de povestea ta!
Pentru ca, nici o femeie sanatoasa la cap nu face intai sex anal si apoi sex oral, mai ales fara protectie, de accea nu te cred!

| corbulalbrosu a răspuns:

At fi culmea sa te apuci ca asa hodoronc-tronc sa le distrugi buna lor dispozitie. Parintii tai in acele momente sunt cei mai fericiti, oameni de pe planeta asta zbuciumata, fiindca se simt cu adevarat super bine, fiind lipsiti de orice inhibitii rtice sau morale, din moment ce practica toate perversiunile si fanteziile sexuale posibile. Daca nu iti displacere si te marcheaza negativ ceea ce fac/practica ei in pat sau aiurea, atunci fa tot posibilui de a evita sa vezi scenele respective, sau sa-ti infranezi dorinta sau/ori chiar intentia de a-i mai spiona. Ar trebui sa fii chiar foarte fericita fiindca faci parte dintr-o familie unita si ceea ce-i cel mai important... fericita. big grin Multa sanatate!

| ShamelessQboy a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Sexy parada!
Bravo ei ca se descurcă, nu femeile sunt vinovate când soțul lor nu este suficient de bun sa le satisfacă, în cazul ala consider că au dreptul să își găsească pe cineva potrivit, macar pentru sex.

| mihai69 a răspuns:

Nu mai adormi când te uiți la PlayboyTV! că uite ce tâmpenii visezi pe urmă...

| Emilian65 a răspuns:

Lasa-i sa faca, sa se simta bine. Daca in tinerete nu ar fi facut sex, tu nu erai pe pamant.

| minrest a răspuns:

Ai o obsesie sexuala, ca si alti utilizatori, dar la tine e mai grava, daca mergi la psihiatru se mai salveaza ceva din tine, daca nu, asta este.

| sofisis a răspuns:

Nu esti tu aia care spunea ca isi aude parintii noaptea?
Ai trecut la next level?
Eu nu cred ca vorbesti serios si iti spun si de ce:
Nici un copil nu va sta sa asiste cap-coada la actul sexual dintre parinti. Absolut niciunul. In cel mai rau caz daca ii vezi, te rogi la Dumnezeu sa nu te fi vazut si ei, te rotesti pe calcaie si o zbughesti. Deci...scenariu tot ce ai zis tu acolo.

| cristimihailov a răspuns:

Felicitari!

Ai niste parinti sanatosi.

Asa cum ei iti respecta intimitatea la baie, respecta-le si tu intimitatea in dormitor.

| salieri84 a răspuns (pentru cristimihailov):

Ma intreb cum naiba ti-ai dat seama ca fac anal? Ii pandeai cumva de la spatele tatucului, sau pur si simplu simteai candoare de grajd din "camera placerilor"?

| cristimihailov a răspuns (pentru salieri84):

Nu intrebi persoana potrivita...

| mentholinks a răspuns:

Ai ce invata de la mama ta.

| HazelEyes77 a răspuns:

Parintii tai au dreptul la intimitate si tu ar trebui sa intelegi si sa respecti asta. Mai tarziu o sa intelegi ca e foarte importanta iubirea fizica intr-un cuplu si sudeaza legatura emotionala dintre parteneri. Sigur nu ai vrea ca parintii tai sa aiba relatii extraconjugale sau mai rau sa se desparta. Daca ii surprinzi din greseala intr o ipostaza intima de genul n ar trebui sa stai si sa privesti fiindca sunt parintii tai. E ceva indecent, nepotrivit pana la urma. Gaseste ti ceva de facut in camera ta, asculta muzica sau iesi pe afara. Intr adevar si ei ar trebui sa fie mai atenti si sa fie siguri ca n au companie. In fine nu e nimic de judecat pana la urma e ceva normal intr o relatie sau casnicie nu i un tabu.

| munteanuionvictor a răspuns:

Trebuie să te faci că plouă, adică să te faci că nu știi, nu ai văzut nimic și să nu mai pândești deoarece s-ar putea să afle.

| ShamelessQboy a răspuns:

Doar ti-am spus sa nu mai tragi cu ochiul la părinții tăi când fac sex, dar tu nu si nu tot acolo te uiti, se pare ca iti place, te excita si pe deasupra te mai si masturbezi cu gândul la asta!
Asta ce am dedus eu din intrebarile tale anterioare...
Pana la urma care era întrebarea?

| RusCarmen a răspuns:

Și eu am surprins-o pe mama făcând sex. E ceva normal, mai ales în cazul tău, pentru ca o face cu tatăl tău. La mine făcea cu alții laughing. Sincer nu vad de ce i-ai spune atât timp cât nu te deranjează personal. Și te sfătuiesc sa nu mai tragi cu ochiul, pentru ca nici ție nu o sa îți placă sa se uite altcineva la tine, dacă te deranjează vreun zgomot sau nu știu ce anume te-a deranjat pe tine, îți poți pune niște muzica cu căști sau fără. În rest, dacă te decizi sa le spui, spune.le cât sa nu pară ca ai stat 10 minute cu ochii la ei în timp ce făceau... Înțelegi tu. Te pup!