Iti recomand sa ii spui asa:
Eu simt ceva pentru tine, si as vrea sa iti cer sa fim impreuna, te rog sa te gandesti la asta.
sau daca te simti in stare
Eu chiar te iubesc, dar mi-a fost frica sa iti zic pana acum, te rog gandeste-te la asta.
sau daca vrei altfel
I-ai o ciocolata si un trandafir, si fa cumva sa i le dai, apoi incerci sa ii spui ce simti pentru ea.
Daca poti, spune-i cand te intalnesti cu ea, sau pe mess, acolo e mai usor.
Doar nu astepta pana e prea tarziu, adica pana cand se va combina cu tipul ala.
Pai fa-o sa te observe dar cand te roaga ceva sau iti cere ceva nu fii catelusul ei si zii ''da'' fa-o pe indiferentul zii ''pai nu stiu'' i-am promis ca-i dau lu... si sa n-o prea bagi in seama si sa te dai la o fata mai draguta ca ea...adik fa-o geloasa
Ei i-a placut de mine acum ceva vreme Acum 1 an si ceva
Esti in stare sa faci ce ti-am spus?
Daca nu, spune-mi si o luam mai usor, dar cu mai multe sanse ca ea sa se combine cu ala in timp ce iti aplici planul
Daca mi-ai spune cam ce varsta aveti, si daca ea are iubit, as putea sa te ajut.
Eu am 15 ea tot 15 si acel tip are 16 cred
Nu are iubit ea doar il place si el la fel inca
Nu se iubesc
Eu sincer o iubesc asaa! :X
Iti recomand sa ii spui asa:
Eu simt ceva pentru tine, si as vrea sa iti cer sa fim impreuna, te rog sa te gandesti la asta.
sau daca te simti in stare
Eu chiar te iubesc, dar mi-a fost frica sa iti zic pana acum, te rog gandeste-te la asta.
sau daca vrei altfel
I-ai o ciocolata si un trandafir, si fa cumva sa i le dai, apoi incerci sa ii spui ce simti pentru ea.
Daca poti, spune-i cand te intalnesti cu ea, sau pe mess, acolo e mai usor.
Doar nu astepta pana e prea tarziu, adica pana cand se va combina cu tipul ala.