Si inca te mai gandesti la ce va spune fosta, acum, dupa ce au trecut trei luni?
Ar fi avut dreptate daca a doua zi dupa ce v-ati despartit, tu ai fi umblat cu cealalta de mana prin tot orasul!
Dar asa, nu.
Ai avut o relatie.S-a sfarsit.Au trecut si trei luni de-atunci!
Ok.
Esti liber sa fii cu oricine iti place, nu ai de dat socoteala cuiva!
Lasa trecutul acolo unde ii e locul, traieste in prezent si fa-ti viitorul exact asa cum visezi!
Nu mai privi inapoi!
Si daca-i dai satisfactie care ar fi problema? Nu mai sunteti impreuna de ceva timp...grabeste-te si fa pasul decisiv, nu te mai gandi ce zice lumea.Cand tu vei fi fericit cu viitoarea ta iubita, unde iti va fi gandul la ea, la voi sau la altii?
Pai fosta cred ca nu avea un motiv bine intemeiat sa-ti dea papucii, iar cu cea de acum lasa inima sa decida, chiar daca-i dai satisfactie fostei.Sa fii iubit maxim!
Si tie chiar iti pasa de ce crede fosta? evident ca o sa fie frustrata si o sa crape de ciuda dar pe tine chestia asta nici nu ar trebui sa te intereseze, trebuie sa inveti sa faci lucruri care te fac pe tine fericit, nu conteaza daca ii deranjeaza pe altii atata timp cat tu te simti bine, mai bine sa iti pare rau ca ai incercat decat sa iti pare rau ca nu ai incercat si sa traiesti cu indoiala... Bafta!
Combina-te ma cu ea. Ce satisfactie sa-i dai fostei? Satisfactia ca a fost proasta, atat.
Unde te doare pe tine ca fosta ta o sa zica ca a avut dreptate? Daca avea dreptate, probabil te combinai cu amica asta a ei la cateva zile dupa despartirea voastra, nu la 3 luni.
Salut eu cred ca ar trebui sa incerci sa te combini cu ea, pai ce ai de pierdut? nu?