| stefanalin25 a întrebat:

Salut,TPU, mie imi place de o colega de la mine din clasa si este noua in clasa si as vrea sa stiu daca ma place, eu stiu decat ca ii place de un bait mai mare ca mine, dar am observat ca avem cateva lucruri in comun, ( ea are o sora mai mare, la fel si eu, ii place aceeasi muzica, ca si mie ) cum pot sa aflu daca ma place?,

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tot ce este nou este frumos.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Are o sora mai mare, grozav, si eu am, crezi ca ma place?
Astea-s lucruri in comun? Astea-s coincidente stupide. Unei persoane normale nu ii plac mai multe persoane in acelasi timp deci daca ea place un baiat mai mare pai atunci il place pe el nu pe tine.

| unknøwn a răspuns:

Mai există în lumea asta încă cel puţin 1 milion de fete care au o soră mai mare, la fel ca tine, şi care ascultă aceeaşi muzică ca tine.
Tipei îi plac tipii maturi, care ştiu ce să facă cu ea. Nu ăştia ca tine care nu-s în stare să-şi dea seama de faptul că tipei i se rupe de tine.

| Love4Music a răspuns:

O intrebi, dar mai bine ii spui ca iti place de ea decat sa o intrebi daca te place. Cheam-o afara, la un suc si din comportamentul ei iti vei da seama.

| CristianGrigor1986 a răspuns:

Simplu.Stai de vorba cu ea si ascult-o. Urmareste si mesajele non-verbale.Baga din cand in cand cate un flirt si vezi cum reactioneaza.Subtil,nu direct! Si in functie de asta te orientezi.