Pai daca erai in timpul scolii te-as fi sfatuit sa ii scrii la sfarsitul caietului te iubesc si semnatura :X dar cum suntem in vacanta intreab-o daca iese pe afara cu rolele, in parc etc. Si daca mergi cu rolele te prefaci ca te impiedici si ea o sa vina sa intrebe daca te-ai lovit si tu ii zici ca o iubesti si ...Ce imi mai zboara gandul.ma gandeam la o telenovela . Bafta oricum :X:*!
De la 14 ani acum vii tu cu 11 ani si chef de relatie stabila ai rabdare ca inca esti mic pentru asa ceva.
Ce prea mici ca altii incep cu din astea deja de la gradii cand le curg mucozitatile si stii cum faci? o pupi mah varu` si s`o vezi ce sta
Esti prea mik pentru o relatie ok? de la 13 sau 14 iti raspundem ok? mult noroc cu ea dar sa nu te apuci sa ii spui ca o besti ca o saq rada toti de tine. mai asteapta
Pai ia si tu un cadou si chiamo intr-o pauza pe hol sau in curtea scolii si ii dai cadoul si atunci ii spui ca iti place de ea apoi cerei nr de tel sau id sa vorbiti
Buna, zic sa ii ceri idu`l de mess daca are sa vorbiti acolo, la scoala sa vorbiti despre diferite subiecte...(despre ce va place voua),sa incepi sa-i faci complimente,sa-i arati ca ti la ea,sa-i arati ca esti un baiat bun,intelegator si amuzant, iar la sfarsit te-as sfatui sa dai laoparte timiditatea, sa-ti iei inima in dinti si sa o intrebi daca vrea sa fie prietena ta. Sper ca te-am ajutat
? 11 ani 10 ani. omg.deja e prea mult. tu nu vezi ca esti prea mica sa nu mai vorbim de fata.asa si daca ii zici ca o placi ce crezi? ca rezolvi? nimic. o sa se comporte cu tine la fel.cand vei fii mai mare: la liceu va fi altfel o sa te saruti cu ea, o sa va intalniti.dar acum, mai bine vezi-ti de masinute ca nu cred nici ca nu iesi afara fara mama ta.