| AdamJensen a întrebat:

mie imi place de o fata care e colega mea de banca si nu stiu cum sa ii spun ca imi place de ea(am 11 ani)iar ea(10)la fiecare raspuns dau funda si vot

Răspuns Câştigător
| BlueBird a răspuns:

Pai daca erai in timpul scolii te-as fi sfatuit sa ii scrii la sfarsitul caietului te iubesc si semnatura :X dar cum suntem in vacanta intreab-o daca iese pe afara cu rolele, in parc etc. Si daca mergi cu rolele te prefaci ca te impiedici si ea o sa vina sa intrebe daca te-ai lovit si tu ii zici ca o iubesti si laughing...Ce imi mai zboara gandul.ma gandeam la o telenovela happy. Bafta oricum :X:*!

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

De la 14 ani acum vii tu cu 11 ani si chef de relatie stabila ai rabdare ca inca esti mic pentru asa ceva.

| BonneLess a răspuns:

Ce prea mici ca altii incep cu din astea deja de la gradii cand le curg mucozitatilelaughinglaughing si stii cum faci? o pupi mah varu` si s`o vezi ce stalaughinglaughing

| CryStAll_7863 a răspuns:

Esti prea mik pentru o relatie ok? de la 13 sau 14 iti raspundem ok? mult noroc cu ea dar sa nu te apuci sa ii spui ca o besti ca o saq rada toti de tine. mai asteapta

| VladM15 a răspuns:

Pai ia si tu un cadou si chiamo intr-o pauza pe hol sau in curtea scolii si ii dai cadoul si atunci ii spui ca iti place de ea apoi cerei nr de tel sau id sa vorbiti

| Alyssa_6225 a răspuns:

Buna, zic sa ii ceri idu`l de mess daca are sa vorbiti acolo, la scoala sa vorbiti despre diferite subiecte...(despre ce va place voua),sa incepi sa-i faci complimente,sa-i arati ca ti la ea,sa-i arati ca esti un baiat bun,intelegator si amuzant, iar la sfarsit te-as sfatui sa dai laoparte timiditatea, sa-ti iei inima in dinti si sa o intrebi daca vrea sa fie prietena ta. Sper ca te-am ajutat

| madonnamyfavouritesinger a răspuns:

? 11 ani 10 ani. omg.deja e prea mult. tu nu vezi ca esti prea mica sa nu mai vorbim de fata.asa si daca ii zici ca o placi ce crezi? ca rezolvi? nimic. o sa se comporte cu tine la fel.cand vei fii mai mare: la liceu va fi altfel o sa te saruti cu ea, o sa va intalniti.dar acum, mai bine vezi-ti de masinute ca nu cred nici ca nu iesi afara fara mama ta.

| Piny a răspuns:

Vorbeste cu ea, fa in asa fel incat sa isi dea seama si poate face ea primul pas happy

| pUsToAiK_5349 a răspuns:

Eu zic sa te bagi mai mult in seama cu ea, sa ii faci complimente!