| W0rld a întrebat:

Mie imi place de o fata cu care am mai fost de cateva ori si acum as vrea sa o recastig dar nu stiu cum s-o fac. Vb des dar ne vedem foarte foarte rar. Cum as putea sa o recastig?
Multumesc anticipat.

4 răspunsuri:
| TheMisunderstood a răspuns:

Buna! Ai putea sa o intrebi mai in gluma mai in serios daca s-ar mai impacat cu un baiat cu care a mai fost sau ai putea pur si simplu sa o intrebi daca crede ca ai mai avea vreo sansa acum sau in viitorul apropiat.

| h3r a răspuns:

Graba strică treaba. Vă despărțiți, trece un timp, vorbiți iar și aveți impresia că trebuie să vă împăcați. Sunteți sigur de asta? V-ați despărțit de câteva ori după spusele tale, ori o luați ușor și vedeți dacă ați putea repara asta, ori o lăsați așa, păstrați legătura.

| lovely18 a răspuns:

Incearca sa fi mai serios poate vat desparti findca nu te straduiai sa-i arati ca o placi. Daca nai facito atunci fa-o acum vorbeate cu ea dai mai multa atentie invit-o iundeva spune-i ce simnti si cel mai probabil va veti impaca. Daca nu vrea sa va impacati atunci inseamna ca ea a trecut peste si asta trebuie aa faci si tu. Bafta!

| Florinx123 a răspuns:

Nu inteleg de ce ai vrea sa te impaci cu ea, ai fost cu ea, de mai multe ori, n-a mers, din anumite motive. Gandeste-te si tu putin, te impaci si dupa o saptamana te desparti iar. Ce rost mai are?
CEL MAI BUN LUCRU PE CARE-L POTI FACE : NEXT