Va cunoasteti de undeva sa ceva de genu ca sa te bage in seama? fa si u ca ceilalti baieti bagate in vorba cu ea.cel mai usor ar fi sa faci rost de id ei.foloseste vrajeala din asta specifica baietilor esti frum foc si chiamo sa vorbeasca cu tine.bafta
O traznaie! sigur te-ar remarca si nu te-ar mai uita!
gandeste-te la ceva original! mergi prin oras si u, j fara sa vrei (t gandesti la ceva)t dai d ea, nu prea tare ca dupa isi aduce aminte d tine ca d un badaran si dupa incearca sa t scuzi invitando la o cafea cu prietena.sau vezi u ceva mai origina!
succes!
1.Mda, si mie poate ca imi place de un artist anume. Iar acum nu am pretentia de a veni la usa mea cu un buchet de flori si sa imi spuna cat de mult ma iubeste. Si, in cazul asta, ce imi ramane de facut?
2.Eu nu cred ca o iubesti, nu confunda admiratia cu dragostea. Gandeste-te doar daca ai mai simti acelasi lucru pentru ea, daca si-ar schimba tunsoarea sau orice altceva.
Sau daca insisti, formula clasica: bag-o tu pe ea in seama, nu iti pierde controlul, fii relaxat si scoate ce e mai bun din tine ( de exemplu, daca ai simtul umorului, nu ezita).