| CTLN a întrebat:

Mie imi place de o fata foarte foarte frumoasa(din punctul meu de vedere) si am intrebat-o pe facebook daca vrea sa fie cu mine si a zis ca nu! Mi-e rusine sa o intreb in fata, imi tremura foarte tare picioarele! imi dati niste sfaturi cum sa o fac sa fie cu mine? Acum este intr-o alta relatie cu alt baiat pe care cu siguranta nul iubeste!

2 răspunsuri:
| KinderBeeeib a răspuns:

Nu o lua asa tare adica poate il iubeste pe baiatul cu care este sau nu vrea sa il faca sa sufere ca poate totusi macar tine la el..si nici nu exagera daca deja a spus nu.Incearca sa lasi timpul sa treaca ca poate se desparte de baiatul asta ca nu poti fi a treia roata si nici nu ti-ar conveni daca ti-ar face si tie la fel ( sa se desparta de tine pentru un baiat) pentru ca toti o patim si e pacat.Ti-am zis : Timpul rezolva tot si nu te grabi cu decizii pripite dar pana atunci mai imprieteneste-te cu ea si gaseste lucruri in comun ca nu o poti forta nici pe ea, nici pe alta fata, nici pe nimeni si daca nu merge si tot spune ca nu vrea atunci las-o balta si gaseste pe altcineva.

| Thextruexme a răspuns:

Daca a zis clar nu, atunci nu mai incerca chiar daca nu il iubeste pe cel cu care este nu e treaba ta, tu ai intrebat ea a raspuns.