| LeviAckerman a întrebat:

Mie imi place de o fata si m-am gândit să-i scriu un bilețel in care sa scriu ca o plac. Treaba e ca nu prea stiu ce sa scriu in bilețel, si sunt foarte timid si nu stiu cum i l-aș putea da.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Scrie-i exact gandurile tale si sentimentele pe care le ai fata de ea.Biletelul sau scrisorica i-o strecori in geanta.

7 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Renunta la biletel si spune-i fetei in fata ca o placi.

| SkyPilot a răspuns:

Nu, nu ii scrie biletel si nu ii face declaratii pe facebook. In cel mai rau ii spui fetei in fata. Eu as zice sa incerci mai degraba sa o inviti pe afara (suc, prajitura, film, teatru etc.), sa ii oferi un trandafir rosu si sa lucrezi la relatia cu ea. Ii arati ca esti placut, de incredere, destept, ii faci complimente. Vezi cum reactioneaza si doar daca iti arata ca te place ii faci declaratii. Daca o sperii, te refuza si te baga in "friend zone" de unde nu mai iesi usor.

| grab a răspuns:

Esti foarte frumoasa, imi place, as vrea sa te cunosc mai bine. cu drag, stefan! happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Îi spui exact ce simți tu, ce te-a atras la ea, ce iți place cel mai mult la ea, etc.
Nu e nevoie să compui o poezie ca să îi zici asta. Va aprecia sinceritatea.
Poți pune pe cineva sa îi dea biletul sau sa il lași pe banca în pauza.

| Hakuouki a răspuns:

Unele fete considera chestiile cu biletul penibil, crede-ma, am vazut asta. Si nici mie nu mi se pare o idee asa buna, ia un pahar de vin rosu in bord, inima in dinti si mergi si spune-i fetei ca o placi, altfel o vei pierde in fata unuia care nu are nevoie de vin.

| DarthRevan a răspuns:

Sall pai fi atent, ai spui ca o iubesti mult, pentru ca este o fata draguta, sensibila, buna si frumoasa.Dai o ciocolata eventual si acel mesaj, spui de ce iti place de ea. Succes amice!

| DarthRevan a răspuns:

Http://www.tpu.ro/......il-ca-vad/ raspundeti si la intrebarea asta va rog!