Indiferent cu cine ai facut sau doresti sa faci sex, intotdeauna tot satul va afla. Totusi, daca tu esti femeie, de ce te feresti, de ce te ascunzi?
Scumpa mea, in primul rand esti super copila pentru asa ceva, in al doilea rand daca ei sunt prieteni buni niciodata nu vor lasa prietenia pentru o fata, asa ca singura care are de pierdut in chestia asta esti tu, asa ca mai bine te indrepti spre altcineva pentru ca daca vei face sex cu iubitul tau va ajunge si la urechile lui iar
13-14 ani?! mai bine. nu specificai varsta ca zice lumea ca nu sti cati ani ai si te mai si faci de ras, la 13-14 ani nu ar trebui sa fugi cand la unu' cand la altu'.Eu iti sugerez niste jocuri pe PC, niste probleme la matematica etc., iar daca tu nu mai esti virgina si ai 13 sau 14 ani(nici tu nu esti sigura), at. la ce varta nu mai esti virgina? 10 ani?
Acm. ar fi un pic nepoliticos sa nu iti dau niciun sfat, dar eu iti zic sa renunti la amandoi, pentru. ca ei sunt prieteni si isi zic totul, iar daca tu intervii intre ei va devenii complicat
Cum adica 13-14 ani? Nici tu nu stii cati ani ai? In fine,pai logica ta e la pamant, e dintr-un univers total paralel.Tu vrei sa faci sex si dupa gata, fugi la ala ca are si iubire de daruit nu numai orgasme, imi e mila de tine sincer, pari tare prapadita mai.Anyway la 13-14 ani, asta ar trebui sa fie ultima ta preocupare.Bafta oricum
P.S.:mai bine nu ne spuneai varsta, poate ai fi primit sfaturi mai bune.
O Doamne 13-14 ani e durere, Sa faci sex nu e un sarut, deja ai facut vrei sa faci si cu actualu prieten sa-l lasi sa te combini cu prietenul lui sa faci si cu ala frate pai tu la 18 ani ce draq ai sa mai faci? Eu cred ca in viata e un inceput pentru toate dar crede-ma tu ai inceput mult prea devreme...
HappynewCenusa întreabă: