Inseamna ca te palce sau poate e un baiat dragut asa din fire dar oricum majoritatea cand plac o fata cam asa se poarta.Ok ca sa-i atragi atentia ar trebui sa faci cam urmatorii pasi :1-Imbraca-te si poartate cat mai elegant
2-Zambeste-i si razi la glumele lui dar nu prea exagerat ca te ea lumea apoi de fraiera chiar daca nu a spus o gluma prea tare (intelegi tu ceea ce zic)
3-Gasesteti pasiuni in comun cu el culmea pea care tu nu le ai
4-Invita-l in Oras daca esti destul de mare (nu stiu catia ani ai si pentru o intalnire trebuie sa ai o varsta
5-Daca nu stai cu el in Banca Fa-o sau vb cu colegu sau colega lui sau face-ti schimburi de locuri -iti spun eu ca v-a accepta.
6-In oras sau cand stai in banca cu el incearca sa-l atingi involuntar pe mana ca si cum ai vrea sa-l ti de mana-sigur se va prinde ca-l placi.
7-Lauda-l da nu exagerat ca la baieti lauda multa strica si apoi isi iau grade (nici fetele nu fac exceptie de aici)
8-Vb de bine si spune-i surorii lui ce baiat ok si minunat e -sigur se va duce acasa si-l va lua la baza -gen:-Ahahaha Kamelya te place.
10-Fa-i un cadou legat de una din pasiunile lui sig v-a aprecia si va incepe sa isi puna semen de intrebare
Fundita?-D?
Daca iti zambeste si te face sa razi deja i-ai atras atentia. Normal ar trebui sa apelezi la ajutorul surorii lui, dar nu mi se parea prea corect s-o folosesti pe ea. Incearca sa vorbesti cu el despre cine ii place si ia-l in brate, fa chestii total frumoase.
Pai daca iti zambeste si te face sa razi mereu eu cred ca deja i-ai atras atentia intr-un mod bun. Incearca sa conversezi cu el foarte mult, sa glumesti mult sa fii indrazneata cam asta le place baietilor la o fata. Fi alaturi de el la nevoie. si cand o sa ai incredere in el spune-i sentimentele tale nu cred ca o sa iti para rau.
Sper ca te-am ajutat. :*
Poi... cam asa procedeaza baietii ca sa atraga atentia fetelor.
1.Incearca sa vorbrsti cu el si sa te apropii mai mult de el.
2.Sau pune alt baiat din clasa ta cu care te intelegi mai bine sa afle daca si lui ii place de tine fara ca el sa stie si apoi poti sa il intrebi fata in fata dar sa fiti singuri.
3.Sau intalniti-va undeva singuri cum ar fi la scoala ta dar intr-un loc anume si poti sa il intrebi daca te place si daca se rusineaza si chiar spune nu inseamna ca te place.
4.Incearca sa ii spui tu prima ce simti si apoi o sa iti spuna si el dar sa fiti singuri.
5.Sau poti sa ii spui ca il placi dar sa eu spui in gluma si poate o va lua in serios sau poate ca iti va spune ca te place tot in gluma!
BAFTA! sper sa iti fie de ajutor sfaturile mele!
Mie mi-au fost!
Alexandra2345 întreabă: