| Patricia13BlackCat a întrebat:

Mie mi-a placut de un baiat inca de vreo acum 4 luni, dar nu stiu cu adevarat ceea ce simte pentru mine. Prima oara a zis ca ma place, dar crezusem ca era o gluma (a zis colega lui de banca, si sunt veri). Apoi a zis ca nu ma place. Apoi a zis unei fete din clasa care ar vrea sa ne cupleze ca sunt frumoasa, draguta, buna la suflet, ne plac aceleasi materii. Tot acea fata i-a zis ca poate ne casatorim, poate facem un copil, iar el a zis ca da, s-ar putea. Acum, el sta mai mult pe langa el (si eu pe langa el, evident).

In clasa, radea intr-o zi o fata de noi 2, iar el zicea pe 1 martie sa nu le mai las sa rada de noi.Acum, si noi radem la randul lui de fata aia.

Ce credeti ca simte cu adevarat? dau funda! ♥ ♥

5 răspunsuri:
| IloveME a răspuns:

Aproape toate povestile frumoase de iubire, incep dintr-o poveste de prietenie.
Incearca sa fi mereu langa el cand are nevoie, zambeste mereu si arata cat de fericita te fac aceste jocuri copilaresti.asteapta sa faca el primul pas, posibil sa o faca cat de repede!

| mona a răspuns:

Cred ca te place, ii esti draga

| SebastianCMT a răspuns:

Simte o usoara atractie pentru tine se simte bine langa tine, dar daca va vrea sa fie cu tine sigur iti va zice acum trebuie sa iti dai si tu seama sau chiar sa ii arati si tu ca vrei poate sa iesiti undeva si sa faceti primul pas un sarut...

| Maaariiiiiaaaaa a răspuns:

Eu cred ca te place. Nu cred ca i-ar fi spus verisoarei lui ca te place. Si ea ar rade de el, ca intre veri normal. laughing Roaga un baiat, prieten bun cu el, in care sa ai incredere sa bata apropouri despre tine. Ca sa afli ce parere are despre tine. Iar daca este o parere buna, adica sa te placa, ai putea sa te duci tu la el si sa ii spui ca il placi. :*

| cihupacihups a răspuns:

Pai posibil sa te plac dar daca vei insista si-i vei artage atentia posibil sa se indragosteasca in tine
bafta, fii tare)*