Aşa vrea să arate că ţine la tine, nu e " cadoul care i-a venit in minte ", stai liniştit.
Atâta că a plecat dimineaţa, în rest eu zic că e ok, nu ai probleme. Nu-ţi mai bate capul atâta, fii fericit.
Şi poate că a plecat pentru că s-a gândit că e mai interesantă toată faza, sau ştiu eu. s-a gândit mult la asta înainte, crede-mă.
Adevarat cadou...cred ca asa a vrut ea sa iti faca surpriza asta si mai cred ca a facut asta din iubire
Mestere asa se face de obicei.Asta arata ca tine la tine si te Iubeste.Se mai intampla sa primesti asa cand inplinesti o Varsta sau la Ocazii speciale de la iubita ta (:*). Ideea e ca nu trebuie sa te mai agiti -Multi are vrea sa fie in locu tau.Eu spun sa ti la ea si sa o pretuiesti ca este o fata Minunata.
:-) Mi se pare ok, in afara de faptul ca a plecat. Nu inteleg de ce te-a lasat singur si mai ales, de ce a ales sa te intrebe printr-un bilet, cand putea sa te intrebe fata in fata acest lucru. Ai mai vorbit cu ea? Sunteti la fel? Daca nu s-a schimbat nimic intre voi e ok.
cristal_7578 întreabă:
Suleiman întreabă: