| ManTheMan8 a întrebat:

Miercurea asta mi-am tinut majoratul, ca sa zic... a fost bine au venit prietenii mei si iubita mea si cee e bine fara parinti! In fine toti mi-am adus cate un cadou smecher in afara de iubita mea care nu mi-a dat nimic. Spre sfarsitul majoratului adica pe la 12 noaptea toti prietenii mei au plecat in afara de iubita care mi-a pus o carpa neagra la ochi si ma trantit pe pat zicandumi ca ea inca nu mi-a dat cadoul. Cand mi-am dat carpa de la ochi ea era dezbracata si mi-a aruncat un prezervativ si mi-a zis sa mi-l pun. Nam ce zice decat ca a fost cel mai tare majorat posibil. Dimineata pe la 9 m-am trezit, dar iubita nu mai era. In schimb mi-a lasat un bilet pe care scria,, Ti-a placut cadoul?,,. Intrebarea mea este oare ea asa a incercat sa imi demonstreze ca ma iubeste sau doar cadoul asta i-a venit in minte? MERSI CA AI AVUT RABDARE SA CITESTI TOT! Funda love struck

Răspuns Câştigător
| DizzyRawrr a răspuns:

Aşa vrea să arate că ţine la tine, nu e " cadoul care i-a venit in minte ", stai liniştit. laughing
Atâta că a plecat dimineaţa, în rest eu zic că e ok, nu ai probleme. Nu-ţi mai bate capul atâta, fii fericit.
Şi poate că a plecat pentru că s-a gândit că e mai interesantă toată faza, sau ştiu eu. s-a gândit mult la asta înainte, crede-mă.

4 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Adevarat cadou...cred ca asa a vrut ea sa iti faca surpriza asta si mai cred ca a facut asta din iubire

| Danysan a răspuns:

Mestere asa se face de obicei.Asta arata ca tine la tine si te Iubeste.Se mai intampla sa primesti asa cand inplinesti o Varsta sau la Ocazii speciale de la iubita ta (:*). Ideea e ca nu trebuie sa te mai agiti -Multi are vrea sa fie in locu tau.Eu spun sa ti la ea si sa o pretuiesti ca este o fata Minunata.

| catablondu a răspuns:

:-) Mi se pare ok, in afara de faptul ca a plecat. Nu inteleg de ce te-a lasat singur si mai ales, de ce a ales sa te intrebe printr-un bilet, cand putea sa te intrebe fata in fata acest lucru. Ai mai vorbit cu ea? Sunteti la fel? Daca nu s-a schimbat nimic intre voi e ok.

| Tudor_Mincu_1990 a răspuns:

Asta e diferența!