| Alex008 a întrebat:

Muktumesc celora care au timp sa citeasca asta.Deci anul asta la inceputul clasei a 7-a a venit o colega noua.Noi nu am vorbit aproape deloc pana azi...azi ea fugea catre mine pe coridor si am prins-o in brate. Apoi in clasa am mai vorbit si am plecat acasa.Cand iau telefonul din buzunar vad un mesaj de la un numar "bau".Nu stia cine este dar nu am intrebat ca prostul din prima cine esti si ce vrei am zis bau? nu prea mai speriat dupa care zice nu te-am speriat deloc? Si am zis pot sa te intreb ceva? Cine esti? mi-a zis cine este si dupa tot am vorbit prin sms despre tot felul de chestii am facut-o sa rada de mai multe ori si cum la inceputul zilea de abia vorbeam acum seara deja vorbim cu skumpule si dragutzule :*:*:*. Intrebarea mea este ce credeti am ceva sanse la ea? Multumesc mult!

6 răspunsuri:
| lolly a răspuns:

Daplaughing O faci sa se simta bine si deja va alintati..Este o samanta care infloreste, mai tine-o tot asa cu ea apoi fa primul pastongue

| AnGeL a răspuns:

Hmm...suna interesant si sincer eu chiar cred ca ai avea sanse happy
si ca sa te incurajez: fetele de obicei nu fac primul pas :p il lasa pe baieti sa faca asta
din moment ce ea ti-a trimis si primul mesaj inseamna ca are un oarecare interes pentru persoana ta
:*

| NoOrdinaryHuman a răspuns:

Da. Sanse ai dar depinde cum o sa va implicati amandoi in povestea asta.

| Cricutz a răspuns:

Da.

| paulbosul2000 a răspuns:

Salut! Da! ai sanse foarte mari daca va vorbiti deja cu dragutzule si deastea...doar trebuie sa faci tu primul pas, de exemplu dai un mesaj dupa putina vorba prin mesaje, trimite-i un mesaj,, sti ceva..cred ca m-am indragostit de tine,, si poate daca ai noroc o sa-ti raspunda la fel! Sper ca te-am ajutat

| DUSENOK90 a răspuns:

Da ai sanse, cred ca merita sa mergi mai departe sa nu te opresti sa o cuceresti. succese