| Tony998 a întrebat:

Nici nu stiu cum sa zic... sunt de ceva timp intr-o relatie la distanta cu o fată de la 200 km distanta de mine. De fiecare dată când ne-am certat(si ne-am certat de multe ori si rau) ne-am apropriat mai mult si mi-am dat seama cat de mult o iubesc. Părinții mei sunt deschisi si ma lasa sa merg la ea. Si am fost odata la sfarsit de vara. As vrea niste sfaturi pentru a întreține relatia si a mentine conexiunea. Stiu ca majoritatea relațiilor la distanta sunt sortite esecului dar vreau sa incerc pentru ca mi-am investit toate sentimentele in aceasta fata. Va rog răspunsuri serioase

Răspuns Câştigător
| MarianWLF a răspuns:

Gaseste o cale sa fiti impreuna, ori tu la ea ori ea la tine, poate va iubiti, si eu am avut relatie la distanta, si stii cat de rau e sa vorbesti doar la telefon, fara sa poti imbratisa sau saruta persoana iubita, te macina pe diauntru, e tortura, de asta eu zic ca nu merita daca nu reusiti sa fiti fizic unul langa altul.

5 răspunsuri:
| Subsemnatul123 a răspuns:

Eu nu cred in relatii pe internet. Mi se par o tampenie. Daca nu puteti ajunge sa fiti fizic impreuna, despartiti-va si csutati-va pe cineva in lumea reala. Acum nu mai poate ea sa fie cu cineva ca are o relatie pe internet cu tine. Si invers, tu nu loti fi fizic cu cineva sa faceti ce face un cuplu normal pentru ca ai o asa zisa relatie pe internet.

| Kindofkend a răspuns:

Dacă ai cunoscut o si stii ce persoana este cunoaste i părinți și dacă e soarta sta la tine ea sau tu la ea

| Goete a răspuns:

Daca era la 200km de tine si v-ati apropiat cu fiecare cearta, nu va ramane decat sa va certati pana sunteti la 0 km unul de altul

| MrSnow a răspuns:

Nu merge
Virtual, e greu să întreții o relație, una e când vă întâlniți des sunteți aproape unul de celălalt și una e la o perioadă de timp destul de lungă, dragostea e trecătoare, gândește-te puțin la tine, caută pe altcine cineva
În relații la distanță e grecu încrederea în partener și apare și gelozia
Sfatul meu e să cauți pe cineva care poate fi alături de tine mereu
Ai încredere în tine și gândește cu inima dar i-ați și creierul în considerare
Baftă

| darrio2007 a răspuns:

Daca va mai si certati la distanta asta, relatia voastra este sortita esecului, indiferent a ceea ce crezi tu.