Am incercat sa fac asta dar dupa tot ea mi-a dat unblock, si cand am vazut-o la cererile de prietenie oarecum am fost fericit, dar si trist.
Se pare ca ea te-a acceptat doar ca amic. Ar fi indicat sa iti cauti fericirea alaturi de o fata care sa te respecte sa te iubeasca.Analizeaza situatia si iti vei da seama ca este cea mai buna solutie. Pa, pa.
Cauta alta fata,nu sta dupa ea, esti barbat, sunt destul femei, nu merita sa induri atate pentru o fata care nu merita atentia ta, din cate zici fata e o asa numita "piti" cautati o fata care sa te merite.
Incearca sa raresti discutiile cu ea si uito ca nu are rost sa stai dupa '' fundul '' ei
Exact prin aceeasi situatie pot spune ca trec si eu, vorbeste cu toti dar cand i zic ceva prin care vede ca sunt cat pe aici sa rup de tot prietenia cu ea imi zicea a fost doar asa si nu prea s-a suparat. Nu merit, peste 1 saptamana 1, 2, 3 zile iti zic eu ca o uiti. Este greu sa nu o bagi in seama da fii barbat, eu asa ma sa fac. Este cea mai buna solutie iti zic eu.