Dupa varsta de 12-15 ani iti dai seama de 100% de orientarea sexuala, daca ai avut interferente mici sau te uitai la baieti la varsta ta nu este o mare problema. Acum iti dai seama ca de fapt nu esti gay
Nu ma uitam dupa baieti ma uitam la oamenii maturi, si imi imaginam cum ar fi vost viata daca as fi avut alti parinti. ASA CA DRAGI PARINTI NU VA LASATI COPIII, chiar daca plecati pentru ei fiindca bani nu conteaza ci conteaz suportul emotional, desi e le negam mereu ca imi lipsesc sau chestii de.astea.
Nu esti gay. Faptul ca te uiti la filme de genul si te masturbezi nu e mare chestie.Simti nevoia sa faci sex atata tot.Pe fosta e greu s-o uiti, adica tipa ti-a placut. Iar actuala nu e atat de buna.Ori iti gasesti una care sa semene cu fosta, ori o accepti pe actuala si incerci sa uiti de fosta.Nu o s-o uiti de tot, dar nu poti sa suferi dupa ea in continu. Distreaza-te, gaseste-ti ocupatie, da-te la alte fete(chiar daca esti cu una impreuna) si poate ai sa o uiti.
E adevarat si parintii au o vina.Fiind peste hotare, cum ai spus si tu, nu au avut cum sa te indrume.
Va multumesc foarte mult pentru raspunsuri, sunt o persoana depresiva, si analitica si urasc asta fiindca orice gand stupid care imi trece il analizez mult, sunt foarte analitic, si din nefericire pentru mine foarte curios. Am inceput sa o iau razna de la atatea ganduri si gandul ca nu as putea fi stright ma omoara, fiindca eu imi doresc foarte mult o familie si imi doresc copii enorm de mult, nu as putea sa am sentimente pentru un barbat, sunt sigur de asta, fiindca vad prieteni care ( mi.as da viata pentru ei fara gluma ) si mai ales pentru aceea ce o sa mi le ofere. Sunt foarte confuz, am inceput sa imi pierd increderea in mine.
KatiMe27 întreabă: