| Anxiousy a întrebat:

nu m-am vazut cu iubita mea de vreo 4 zile si mi-a spus ieri ca daca are timp azi stam si noi impreuna (toate astea 4 zile ea a fost afara cu fetele) si azi am sunat-o de 3 ori si nu mi-a raspuns si am mai sunat-o odata si mi-a raspuns si mi-a zis ca nu a auzit telefonul si ca este afara cu fetele si i-am zis bine te las,, pa.

Ok bine poate nu a auzit telefonul, dar de ce mi-a promis ca ne vedem azi daca are timp liber si de fapt nu este asa. ma simt pe locul 2 si fetele pe primul loc. Diseara o sa ii dau un sms spunandu-i asta, dar pun aici intrebarea poate gresesc eu? Dar nu cred. ea este de vina si ce as putea sa ii spun?

6 răspunsuri:
| NoChanceForUs a răspuns:

Nu iese cu fetele, iese cu altul.Eu zic s-o urmărești și s-o rupi cu bătaia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ori o sufoci sau o plictisesti si de aceea iese mai mult cu fetele, ori din aceleasi motive si-a gasit un alt baiat si nu mai are timp de tine.
Dar e clar ca tu pentru ea esti pe locul 2 si nu prea are chef de tine.Mai bine da-i papucii inainte sa ti-i dea ea si sa te simti mai rau.

| ℓσνє a răspuns:

Eu spun sa-ti pastrezi demnitatea in fata ei, si sa ii dai papucii. Este clar ca ea nu mai simte nimic pentru tine, ori e genul care ii place libertatea, sau mai rau, are pe altcineva. Puteti totusi sa purtai o discutie, sa clarificati tot.
Dai papucii, pentru ca asa nu se poate.
Bafta!;*

| NuDauNiciunNume a răspuns:

Incearca sa aflii raspunsul de la ea, sa o pui sati explice, caci daca nu dai importanta, ar putea fi si mai rau

| tiniii a răspuns:

Eu zi c ca ea vrea sa o termine cu tine si ca nu stie cum sa o zica. pentru ca si eu am procedat la fel si l-am lasat pe el sa imi zica ca ne despartim. eu zic sa faci tu primul pas de despartire ca inseamna ca s-a saturat imi pare rau ca iti dau aceasta veste dar e doar adevarul!

| Anxiousy explică (pentru tiniii):

laughing Asa spui tu, daca ar auzi ca vreau sa ne despartim nu ar accepta, crede-ma ca o stiu, este mai libertina ea dar m-a suparat ca nu s-a tinut de promisiune.