| girl001 a întrebat:

Nu mai pot de plins, acum seara am vorbit cu prietenul la telefon si el a inceput sa ma ia la pont cu niste amintiri de la ultima intilnire(cind mi s-a facut rau). Eu n-am putut suporta si el a zis doar hai terminam risetele iar eu i-am inchis telefonul in nas. dupa 2 min mia sunat si m-a intrebat mi-ai inchis? iar eu i-am zis "DA"si el a zis "BUN". Oare sa fie sfirsitul? cum sa-l intorc inapoi? Nici n-am deja lacrimi ca toate amuseara le-am varsat!

Răspuns Câştigător
| Michell_7762 a răspuns:

Si care este probleme, asa ar trebui sa fc.toate, in momentul cand domni devin prea agresiv verbal.Ai avut caracter, siguranta.Nu mai plange! vine si te cauta.As vrea sa fc. pe suparata sa astepti tel.de la el, nu suna, iar cand el te va suna te rog fai un pic de "scenata" adica pune-i limite ca altfel te va face sclava lui.bafta (plansul face rau la ochi )

4 răspunsuri:
| Dennys1521 a răspuns:

Pui prea mult la suflet

| girl001 explică:

Sincer am avut probleme mai grave, insa el m-a iertat.dar de data asta dupa ce i-am trintit receptorul in nas nu cred sa ma ierte!

| bhubhuaa a răspuns:

Explicai ca ceea ce iti spunea te-a deranjat foarte tare si de aceea i-ai inchis, mai spune-i ca tii la el si ca ai vrea sa fie totul ca inainte sa iti fii spus ce ce-a deranjat.succes :*

| carmynutza1988 a răspuns:

Daca vrea sa va despartyty pentru atata lucru inseamna ca nu tine cu adevrat la tine. in cazu asta nu te merita. vreau fundabig grin