Tu te-ai indragostit de ea, iar ea te-a bagat in "friend zone"...si vei avea doar de suferit din asta, daca ramaneti amici. N-ai inteles? Esti bun doar sa-i fii amic, nu esti indeajuns de bun sa-i fii iubit. Ce sa faci? Sa te indepartezi de ea, s-o ignori.
Sa iti vezi de treaba ta ca nu te place. a vorbit cu tine doar de plictiseala
O lași în pace și vorbești cu alta.
Ce naiba aveți frate de vă pică așa pe câte una de zici că s-a sfârșit lumea?
Dacă vezi că dă semnale negative de ce-ți mai pierzi timpul cu ea?
De ce să intri în depresie? Mai sunt vreo 4 miliarde de femei pe planeta asta.
Sau nu mai ai timp? Te grăbești atât de tare la 22 de ani?
Nu iti face probleme, la varsat ta, 4 sapt nu inseamna mare lucru, gandeste-te ca puteai pirde cateva luni (sau ani). Oricum nu poti da timpul inapoi.
Probabil ar trebui sa te gandesti la ce i-ai spus, probabil ceva nu i-a convenit... asta pentru a-ti de folos pentru o relatie cu alta fata.
Dar nu cred ca merita sa iti faci probleme pentru ea, gandeste-te mai degraba la ideea de a te imbunatati pe tine.
Intereseaza-te de sala si exercitii fizice, imbunatateste-ti fizicul si cauta alta fata.
Nu merita sa mergi pe ideea de amicitie, mai ales la lipsa ta de experienta, ar fi o relatie prea complicata.
Si lasa pe altul sa ti-o fure, va "fura" si toate problemele pe care le puteai avea cu ea
Seara buna
O vezi tu prea perfecta pentru ca ai dezvoltat un crush asupta ei.
1. te-a mintit numai sa te simti Mai bine. Nu ca ar fi mare paguba asta.
2. "că am inteles eu gresit" acum da vina pe tine pentru greseala ei si responsabilitatea ei, putea sa te ignore sau sa-ti dea de inteles de la bun inceput ca nu vrea nimic de la tine, acum cand a scapat totul de sub control nu-si asupa vina pentru durerea care ti-o provoaca.
Este exact ca si cum ai vorbi tu cu o fata de care nu te simti atras dar tot o pastrezi si vorbesti cu ea, numai sa te simti Mai bine ca te vrea si pe tine cineva. Numai ca tu probabil nu faci asta...
3. Ce incerc eu sa zic este ca sa nu intri in depresie da-ti seama ca si ea este om, poate chiar cu mai multe greseli ca tine. Si sa o ierti sa o intelegi.nu sa o condamni dar nici pe tine pentru nimic, nu as putea sa vad ce greseala ai facut tu
"Eu am ales să-i spun doar adevarul și sa-i arat cum sunt eu cu adevarat"
Greseala. Oricat de misto ai fi, daca te deschizi 100%, le plictisesti. Nasoalele trebuie tinute in sah, ca in democratie se cred prea bune.
Te sfatuiesc sa-ti vezi de treaba, chiar daca pici intr-o mini depresie de vreo doua saptamani. A fost alegerea ta sa speri la o relatie, nu o poti invinui pe ea. Adica ai putea, dar ele nu considera sentimentele noastre o problema. Asa ca pipi-te pe existenta ei. Fa orice altceva. Savureaza viata. Cauta alta zdreanta.
Adevarul este ca nimeni nu ți-o poate fura ele aleg și sunt conștiente de absolut tot ce fac cu buna lor voință și decizie.
asta cu furatul este un mit o vrăjeala cine ti-a spus-o.
Pai din câte am înțeles eu nu vrea relație cu tine așa spui și tot din câte am înțeles eu spui ca ai pus suflet da aicia nu știu ce sfat as putea săți dau Findca nu pot înțelege ce simți tu cu adevărat fiecare om fiecare suflete și inima de pe pământul simte total diferit ce simte cu advearat nu cred ca sunt in măsura sati pot da un sfat sau sati pot spune ce sa faci Findca
Tot ce pot spune cu adevărat și sincer este să ai grija de tine
Pai, nu poti sa faci nimic, fiindca dragoste cu sila nu se poate.
Ii dai pace si-ti vezi de viata ta, sau iti cauti alta fata.
Mutubal întreabă: