| TeoTudor a întrebat:

Nu stiu daca am reusit sa o uit total pe cea de care nu stiu nu pot sa spun daca mai imi place de ea sau nu dar pot sa spun ca partial am uitat-o si azi ascultam o melodie taylor swift i know you were trouble si dintr-odata mi-am adus aminte de ceva am intrat fara sa vreau la prieteni care nu mi-au acceptat cererea de prietenie si este o fata care nu mi-o acceptase ea este foarte foarte foarte buna prietena cu prietenul meu cel mai bun si pot sa spun ca a inceput sa imi placa de ea dar nu stiu de ce asa dintr-o data desi eu cu ea nu am vorbit decat buna ce faci eu sunt cel mai bun prieten al lui... si cam atat. Credeti ca as avea vreo sansa? Ajutati-ma va rog!

Răspuns Câştigător
| delia5609 a răspuns:

Cred ca da! Trebuie sa incerci! funda?

2 răspunsuri:
| grab a răspuns:

Pai in primul rand ma pis pe FB si pe patternurile voastre deduse din like-uri si add-uri si moti la tava, zmei cocasati de cruci de stejar.
Asta unu la mana.
Doi la mana: nu orice polutie nocturna o lasa gravida pe vecina un etaj mai jos.

In alta dezordine de idei, nu ne mai intreba pe noi, intreab-o pe ea treci la fapte nu mai visa cu ochii deschisi.
Speculeaza un moment cand iti poate acorda un minut si spune-i sa daca are placerea ai vrea sa iesiti intr-o seara in oras sa va simtiti bine, cand vrea ea, asa un "date" fara friendzone ca nu te intereseaza. Daca te suna in primele 2 zile ok, daca nu next!
Stima!

| Arkhasas a răspuns:

Normal că ai şanse. Abordeaz-o şi vezi happy
N-ai nimic de pierdut. Ai doar de câştigat.