| nathalyons3 a întrebat:

Nu stiu daca sa o iau ca pe o problema mica sau mare dar cer ajutorul si sfaturile voastre! Sunt impreuna cu o fata de aproximativ 3-4 luni (amandoi virgini si avem 18 ani) si am luat decizia sa avem primul nostru act sexual! Desigur, pentru mine a fost mai greu deoarece aveam probleme cu erectia din cauza ca ma gandeam daca va fi bine, cum va iesi etc! A 3-a zi am reusit sa fiu putin mai stapan pe mine si nu am tinut asa mult cont de prezervativ si am facut fara! Cam de aici incepe problema...pe langa faptul ca imi venea sa-mi dau drumul foarte repede am reusit sa ma controlez si sa o scot atunci cand simteam ca imi vine, dupa incepeam din nou! Sunt riscuri daca nu mi-am dat drumul in ea sa ramana insarcinata? Vreau sa fiti realisti cu raspunsurile/sfaturile va rog foarte mult, deoarece sunt putin speriat!
Va multumesc TPU!

3 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Depinde in ce moment al ciclului menstrual au fost intretinute respectivele contacte sexuale, fiindca o sarcina se poate forma doar in cazul in care sperma ajunge in vagin in timpul celor 4-6 zile ale PERIOADEI FERTILE. De asemenea nimeni dintre noi nu putem sti cu precizie cat de bine ai reusit sa-ti controlezi, coordonezi si cat de precis si sigur ai reusit sa-ti retinut ejacularea. Tu esti cel care poate sti si sa-si dea raspunsulcorect si sigur. Sanatate!

| Emilian65 a răspuns:

Daca nu ai ejaculat in ea nu poate fi gravida.

| Betty12345678 a răspuns:

Da