| Emanuel2001 a întrebat:

nu stiu să sărut deloc sad mi-e rusine pana la 17 n-am sarutat pe nimeni, am avut ocazii dar mi-era rusine, va rog dati-mi un sfat, dau funda.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Sarutul nu se efectueaza dupa un anumit tipar, tipic, ritual. Totul se produce involuntar, de la sine, pur si simplu. Inchizi ochii si iti lipesti buzele tale de buzele partenerei. Si gata. Tehnica se va perfectiona in timp Succes!

5 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Inchide ochii si gandeste-te la o tipa pe care o placi foarte mult, si exersezi pe pielea spatelui palmei, oricare. Toti am trecut prin asta la vremea noastra, asa ca stai linistit si exerseaza.
Cel mai important e sa fi spalat pe dinti, cand o fi, sau sa fi rontait o guma inainte.
Daca exersezi, si esti curat, ingrijit imbracat, si mai ai si mainile ingrijite, cu unghii scurte si curate, esti foarte aproape de succes, pentru ca multor fete le place sa le iei fata in maini cand le saruti, incet, finut, calm, si apoi te orientezi si tu, in functie de reactia ei.
Pentru ca viata e plina de surprize, e bine sa ai la tine niste Tic tac, daca cumva la intalnire ii miroase ei gura, ii oferi, politicos, zambind, fara sa ii spui nimic, si iei si tu. asa veti fi cu acelasi gust, la o adica.
Success!

| Adry05 a răspuns:

Bravo ma, tine-o tot asa cu rusinea si ajungi cu intrebarea asta si la 50 de ani

| Violleta2022 a răspuns:

Tuturor ne-a fost rusine ca nu stim sa sarutam, inainte sa avem iubiti si iubite, Este foarte normal ce ti se intampla, ca nu te nasti invatat cu anumite sentimente sau experinte.
Dar toate la timpul lor!
Ai doar 17 ani, ce-i disperarea asta, cand ai o viata la dispozitie, sa tot saruti pana la 80 de ani.

| Sindbad a răspuns:

Pai daca ti-e rusine sa saruti fete de ce sa o faci? Nu-i mai logic sa rezolvi problema cu rusinea mai intai?
Stai linistit, dupa ce o sa scapi de rusini de-astea, o sa inveti si sa saruti. Nimeni nu s-a nascut invatat in saruturi!

| ciordeala a răspuns:

Degeaba ai sarut daca nu ai romana.