| murloc a întrebat:

Nu vi se pare ca cei care spun,, Nu conteaza deloc aspectul fizic pentru mine, vreau sa iubesc de o persoana inteligenta si marinimoasa etc etc etc... ) sunt foarte ipocrite? Gen, nu pot iubi o fata foarte frumoasa dar rea, barfitoare, pitipoanca, cu care sa nu pot discuta altceva in afara de ce a fost aseara la wow bizz sau ce prapadit a mai intrat la maruta in platou, insa nu pot iubi nici o grasa, paroasa cu nasu mare si sanii mici, chiar de are 4 doctorate si doneaza saptamanal centrelor de copii. Adica e strict parerea mea, probabil fata frumoasa pentru mine e urata pentru altu si fata urata pentru mine ar fi ceva fotomodel pentru altul, sau poate nu sunt eu destul de nobil, insa, cred ca cel mai bine este sa cauti o persoana care sa te atraga atat fizic cat si spiritual. Ce parere aveti? Conteaza aspectul fizic?

Răspuns Câştigător
| RainmakerX a răspuns:

Hey! ツ

Frate... as spune ca nu conteaza, ca "sufletul este totul" dar nu imi place sa mint.

1★ Corpul. Sincer acum... Relatia nu este numai pentru sex. Degeaba are un corp okay daca are un comportament de vai de capul ei. "Nu poti sa traiesti alaturi de o persoana al carui caracter il detesti." Nu conteaza corpul... nu in totalitate dar totusi conteaza cat de cat. Daca nu ai avea grija de tine atunci ce fata s-ar mai uita la tine?

Oare daca ai fi un nespalat gras *cat casa* atunci s-ar mai uita la tine?

Corpul conteaza chiar daca nu 100%. Totusi daca iti place caracterul ei atunci poate sa aiba si un corp mediu. *daca intelegi ce spun*

La faza cu sanii, nasul nu prea ai ce face. Pentru nas exista operatii ...stii si tu dar la sani nu stiu ce sa zic. Mai bine sa fie mici decat sa aiba silicoane.
Pana la urma nu e vina e ca sunt mici, ce naiba. E ca si cum ai spune *ca fata* ca nu vrei sa fii cu un anumit baiat intrucat o are mica... ai vazut cumva ceva ca sa judeci acea persoana?
Atunci cand o sa ajungi sa vezi asta atunci deja o sa ai o relatie oarecum solida cu acea persoana.

2★ Sufletul. Nu stiu la ce liceu esti tu *scoala, facultate idk in fine* dar la mine toate fetele care sunt inteligente au grija de ele astfel incat sa arate cel putin average.

Vezi tu... daca esti inteligent/a atunci stii cum sa inveti si sa ai si grija de tine in acelasi timp deci faza cu urata dar inteligenta se cam exclude. Acum na... trebuie sa faci si tu o diferenta dintre urat si average.

Totusi exista fete frumoase care sunt vai de capul lor la capitolul caracter.

Daca ai inteligenta atunci frumusetea o compensezi tu cumva.

Parerea mea overall:

Nu poti sa stai cu o fata care nu are grija de ea atata timp cat tu ai grija de tine. De asemenea nu ai cum sa-ti faci iluzii de un sot/o sotie next top model daca tu nu depui niciun efort pentru a te schimba in bine.

Daca esti prost atunci degeaba ai frumusetea. Daca esti inteligent si urat atunci gasesti tu vreun mod prin care sa pari mai atractiv. Eu unul sunt adeptul ideii ca pana si un boschetar daca este curatat, daca ia atitudine si daca are bani *de la loto idk* poate sa devina un fel de "bijuterie".

Omul este in general o "bijuterie neslefuita". Daca esti urat sau frumos...asta depinde de tine precum si de preferintele celor din jur.

Este doar parerea mea. Bafta! ✌

12 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Aspectul fizic este foarte important dar majoritatea prefera sa isi puna perdea in fata ochilor si sa fie ipocriti, de parca ar saruta ei spurcaciuni, eee

| RAY a răspuns:

In viata conteaza totul,nu suport lumea care spun ca x conteaza cel mai mult in viata,intro relatie conteaza si atractia sexuala ca doar nu o sta cu una de care te speri, conteaza si caracterul ce folos sa stai cu una si toata ziua sa te certi cu ea? apoi inca mai ceva este foarte important situatia materiala, fara banii nu ai nimic nii un viitor, apoi conteaza inteligenta sa iei decizi bune in relatia aia, comunicarea etc

| neutrino a răspuns:

Fizicul conteaza al naibii de mult.

| Doub a răspuns:

Da, contează.

| R0R0 a răspuns:

Da.
Primul lucru pe care il observi la cineva e aspectul fizic. Daca acesta nu creeaza o conexiune intre voi, e cam greu sa te indragostesti dupa.
Parerea mea.

| Lawliet14 a răspuns:

Da, important e ceea ce te face pe tine fericit. Frumusetea e in ochii privitorului!

Ideea e ca tu chiar ai dreptate. Mai repede o persoana urata dar cu calitati, decat una frumoasa si rea.

| murloc explică (pentru Lawliet14):

Nu ma refeream la asta da e ok

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, corect, daca ti-e foame e bine sa manaci. Cand ti-e sete, bei apa. Ce alte cretinitati mai stiam? A, da, si daca iti cauti pe cineva e de preferat sa te si atraga.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu consider ca si fizicul conteaza. Si asa cum ai zis si tu, gusturile difera, ce-i frumos pentru tine e urat pentru altul si invers. Important e ce te face pe tine fericit.

| TheLoveDoctorr a răspuns:

Frumusetea e in ochii celui care priveste, am vazut barbati aratosi care umbla cu fete care aveau stratul adipos dezvoltat.Deci inseamna ca este ceva ce i-au atras acolo.Eu am o regula : Zi-mi cu ce esti mai diferita de altele sa stiu cum o sa te seduc!

| Kriss96 a răspuns:

Gusturile nu se discuta. Eu sunt una din persoanele alea ''ipocrite'' (cu ghilimele pentru ca de fapt nu sunt). Eu mereu am zis ca aspectul fizic nu vine pe locul 1. Asta nu inseamna ca o sa ma combin cu un grasan de 100 de kg care viseaza numai shaorma doar pentru ca e marinimos si doneaza pentru saraci. Tu cauti extremele din cate vad. Sigur ca ma uit si la aspectul fizic dar prefer sa arate normal si nu ca Brad Pitt dar sa aiba un caracter frumos, sa nu se dea la altele, sa nu ma foloseasca, sa nu fie needucat si sa vorbeasca pocit. Pentru mine atitudinea e pe primul loc. Sigur ca nu o sa gasesti doar asa sau asa. Eu mereu am gasit variante de mijloc.

| MaybeJustMe a răspuns:

Salut si tie.
Deci, aspectul fizic conteaza, pentru ca prima data, de el esti atras, dupa de caracter. Iar daca caracterul nu iti place, poate sa fie ea in corp cat de ~~~, pentru ca nu poti sta cu o persoana a carui caracter il detesti.

Cum ai zis si tu, totul sta in ochii celui care priveste. Fiecare ne indragostim de persoane diferite, care pentru altii arata altfel, iar la randul nostru, pentru noi arata altfel.

Dar, uneori nu este atat de important aspectul fizic, adica cat timp nu e cum ai detaliat tu in intrebare (ma refer sa fie cat de cat acceptabila), chiar daca e doar "acceptabila", poate te atrage caracterul ei foarte mult. (am patit asta, si din cauza ca era doar acceptabila, nu am vrut sa fiu cu ea, iar acum regret.)

Bafta!