Ce înțeleg eu, din tot ce-ai scris este. nu ai avut o viață roz. că, în marea parte din viața ta, ai fost singur și nefericit, nu ai avut mereu pe cineva care să-ți dea un sfat bun.
Nu-ți trebuie o fată bătrână/tânără.
Atunci, când te îndrăgostești nu ți cont de nimic.Nu pot să-ți spun unde să cauți fericirea.
Se vede clar că nu vrei o fată, care e pe interes și să nu te iubească. Vrei pe cineva, care să împarți ce ai, bucuri/tristețe.
Întâi regăseștete tu, apoi cautăți aleasa. Fii tu însuți, cu fetele. cu toată lumea.
Multumesc tuturor! o sa incerc promit! e aiurea sa las totul de la sine dar o sa incerc. mersi! :3 (viata pare grea daca nu sti ce este)
Eu m-am casatorit cu o femeie cu 5 ani mai tanara. Experienta mea de o viata m-a facut sa cred ca am gresit. Femeia trebuie sa fie mai batrana decat barbatul dintr-un motiv foarte practic: o familie (in majoritatea cazurilor) se intemeiaza pe sex. E si o vorba porcoasa: P..la-i p. (organul barbatesc)pana-i tare, P.-i p. (organul femeiesc) pana moare. Nu am probleme si sunt casatorit de zeci de ani dar am vazut multe cupluri care s-au despartit numai pe baza de sex.