Este foarte complicata situatia. De revenit la relatia veche se poate reveni insa va fi o tensiune ciudata intre voi si vor fi cateva... diferente fata de ce a fost inainte.
Cat de ciudate vor fi lucrurile mai tarziu... depinde de relatia voastra inainte de asta. Cand eram mai mic am pierdut prietenii frumoase din simplul motiv ca fata respectiva ma vedea ca pe un simplu prieten si nimic mai mult...
Be smart and take care.
Multumesc de sfat! Respect!
Esti atat de timid incat nu esti in stare sa asterni coerent, in trei cuvinte, gandurile si intentiile tale. Atunci cand te vei linisti, invita fata la un suc si spune-i cat iti este de draga, dar fara sa ataci subiectul Dragoste si Sex.
Mda ar trebui sa ma reorientez, sa ma linistesc, sa o invit undeva, unde sa discutam si sa aplanam situatia.Dar problema e ca sentimentele mele nu vor disparea cu una cu doua...sa las sa mai treaca timp?
E putin cam greu cu timpul s-ar putea sa intalnesti o alta fata probabil mult mai frumoasa, isteata etc.Dar incearca sa gasesti ceva ce sa-ti ia gandul de la ea, cel putin o sa poti sta linistit.Sau o alta solutie demonstreazai ca esti mai bun ca alti is va schimba total opinia despre tine.Succes
Esti timiid; 3. Fa tu primul pas. Incearca sa gasesti un subiect de discutat cu ea. Sa fie amuzant, apoi sa treci la dragostea dintre voi. Daca vrei ia-o pe ocolite... isi va da seama despre ce vorbesti.
Nu cred ca ma place, adica sigur nu ma place.Am zis nu e prima oara, m-am reindragostit de ea, data trecuta nuprea mi-a acordat credit, si nici de data asta nu a fost de accord sa o faca.
Alooooooooo Sunt eu
Da sa incep Intra intro conversatie cu ia ..Si II Poti spune ca a fost o farsa Vorbesty cu un prieten ceva si ii spuii ca el tea zis sa-i zici asa... Mai departe Un Prieten Si ii zici si lui ca a fost o gluma da nu a inteleso asa ca Puct. Ceaoo Si sper ca ai inteles
Si sa-mi dai funda
Multumesc de raspuns frate, dar no. Imi asum tot ce am facut si ce o sa fac Pace!
Ai nevoie de putina ambitie, nu fi timid daca si ea te place e ok, Comporta-te ca un gentleman nu fi timid de fapt nu te gandi ca esti timid, nu te astepta ca ea sa faca primul pas pentru ca nu se va intampla niciodata deci sper ca ai inteles.
Nu cred ca ma place, mi-a spus ca ar fi pacat sa-mi zica ca ma place si ca sentimente sunt reciproce fiindca nu e asa si nu ar vrea sa ma raneasca cu minciuni :-).