| Alwxandru a întrebat:

Salut TPU. O fata ma placea acum vreo 4-5 luni eu nu stiam asta dar ea vorbea cu mine aproape in fiecare zi, ei bine eu atunci mi-am facut o relatie si de atunci nu am mai vorbit deloc ba chiar ma evita eu m-am despartit de fata respectiva acum vreo luna iar saptamana asta am aflat de la o prietena de a ei ca ma placea... ce sa fac acum? I am dat fallow pe insta si tiktok dar nu mi-a dat back sa putem vorbi... mie acum chiar imi place de ea si nu stiu ce pot face. Oare mai are sentimente pentru mine? Da ti mi idei, oare sa ii dau un mesaj sa ii spun ce simt? Bine de stiut ca este prietena cu aproape toti si toate prietenele mele iar daca ii voi da mesaj ma tem sa nu zica la toti ce i-am spus

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu poti face nimic, fiindca acum nu te mai place ea, probabil fiind indragostita de altcineva.

| Kufu95 a răspuns:

Nu i-a plăcut faptul că ți-ai făcut relație, a fost geloasă, asta e... trebuia să accepte realitatea. Nu mai are sentimente, eu zic să o lași și să te retragi.

| Kufu95 a răspuns:

Și nu e bine? Ți chiar se pare ceva normal ca fetele să fie violate de niște dereglați psihici, care nu pot să accepte un refuz? Ești ok?