| AquaBlue97 a întrebat:

O fata pe care o plac foarte mult, mi-a spus si ea ca ma place in urma cu o luna.
Astazi am intrebat-o daca vrea sa fim impreuna pentru ca suntem atrasi reciproc unul de altul. Dar ea mi-a spus ca nu stie si sa nu mai pun intrebari acum pentru ca este obosita. Eu ce sa inteleg?
Cand am intrebat-o, nu s-a dat inapoi si dupa nu a inceput sa ma evite sau ceva de genul, cu toate ca ea este o fata foarte timida. Ce sa fac in continuare, imi place foarte mult de ea.

5 răspunsuri:
| Sofer a răspuns:

V-ati intalnit fata in fata? Ca e usor sa faci prima miscare de a o saruta si sa inceapa atractia. La mine asa a fost.

Răspuns utilizator avertizat
| Carla9012 a răspuns:

Eu cred ca te place da ii e rusine sa zica pentru ca e timida. Vorbeste deschis cu ea.

| danyda a răspuns:

Ce spune este mai putin important. Ce face iti da raspunsul real. Daca a ramas apropiata de tine, este posibil ca timiditatea ei sa o impiedice sa exprime ceea ce simte prea mult. Poate inca nu stie cum sa abordeze problema sau isi pune intrebari vis a vis de ce presupune o relatie cu tine. Cine stie ce are ea in cap?!
Insa, fii atent la ce face. Daca te cauta, petrece timp cu tine, este un start bun. Urmatorul pas e sa te prinzi daca te place ca prieten sau daca vrea mai mult de la tine. Poate e ok cu friend zone si atat.

| UnCeSiDeCe a răspuns:

Ciau!
In problema ta cu fata, eu te sfatuiesc sa fi relaxat.
Relaxarea le rezolva pe toate.
Sper ca te-am ajutat