| Anonimboy17year a întrebat:

o intrebare am pentru voi, s-au mai mult cred ca se numeste cerere de sugestii/raspunsuri, deci:
Am fost pus de vreo 2 ori in situatia in care sa-mi placa de o fata atat de tare incat sa fac orice pentru ea, deci, nu exagerez in nici un fel dar mi-as fi dat si viata pentru acea/acele fete, m-as lua la bataie cu oricine sa-i fie ei bine, vreau sa o protejez din toate punctele de vedere.
Acum vine adevarata intrebare:
Ce ar trebui sa fac sa ma bag in seama cu ea? Mentionez ca in preajma ei aproape ca nu pot vorbi, de abia scot 2 cuvinte. Credeti ca exagerez eu? Nu prea stiu ce sa fac...
Asa se intampla de obicei, baieti buni, ca mine patesc de astea si fetele "de casa" se incurca cu tot felul de sarlatani care le fac sa sufere... offf, ce nedreapta e viata, fata respectiva inca nu stiu sa aiba prieten, dar ce voi face daca-si va face altul decat eu? Nu cred ca rezist...
Multumesc si imi cer scuze daca am gresit categoria.

Răspuns Câştigător
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Deci totul bine si frumos... pana la partea cu "baieti buni, ca mine", la care ai adaugat si "sarlatani"... viata e nedreapta?
Ar trebui sa te opresti sa mai judeci, lasa viata sa faca asta.

Stii tu cum sunt persoanele respective? Iar legat de tine, lasa pe altii sa te descopere, pai o fata ar vrea sa auda asta de la tine? Te-ai intrebat vreodata? Nu prea cred.

Dar o sa ma rezum strict la intrebarea in sine, ai trei variante:
- te dai in vorba cu ea despre orice, vorbiti si poate ajungeti impreuna, poate nu, poate va despartiti, poate nu, indiferent de asta o sa iti mentii pozitia, o sa ramai deschis si fara sa judeci lumea (cazul ideal);
- te dai in vorba cu ea, vorbiti, stati impreuna sau nu, iar in cazul defavorabil, gandesti tot ca acum;
- nu vorbiti.

| Anonimboy17year explică (pentru DoarBogdan):

Foarte bun raspunsul... meriti o funda... (la faza cu sarlatanii nu era o deductie facuta de mine, am descoperit asta in postarile unor fete pe Facebook)

| DoarBogdan a răspuns (pentru Anonimboy17year):

Mersi.

Da, dar lasa-i asa, nu trebuie sa ii judeci, cum am spus. Atunci cand esti sigur pe tine de viata ta, cand esti fericit, cand te simti bine in pielea ta, emani o energie pozitiva persoanelor din jur, nu iti este frica sa "pierzi" o eventuala conversatie sau anumite pareri, pentru ca orice s-ar intampla, tot bine o sa fie.
Iar aceste lucruri sunt vazute de persoanele din jurul tau, inevitabil.

Si chiar si atunci cand o sa te intristezi iar, ca nu se intampla nimic "bun", acele momente sunt facute special pentru a te forma tu ca persoana, de aceea nu... oricine trece peste ele, nu uita happy

16 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Si cum crezi ca fata aia (sau acelea) stiu ce baiat bun esti tu, daca nu vorbesti cu ele si nu le bagi in seama?
Nu ami baga in oala toate fetele, ca nu toate se duc dupa sarlatani, mai sunt si baieti buni, numai ca tu nu-i vezi si nu prea ai habar ce se intampla in realitate.
Cu bun simt si respect poti "agata" orice fata, trebuei doar sa inveti sa deschizi gura si sa te prezinti.

| Anonimboy17year explică (pentru Violleta2022):

Apreciez ca ai raspuns,

De curiozitate, cati ani ai?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Anonimboy17year):

De 3 ori varsta ta!

Nu se vede... dupa sfaturile care le.am mai vazut date de tine nu.ti dau nici 15, dar ma rog

De ce nu ma surpinde remarca ta?
Fiindca-i o evaluare de copilas razgaiat, care nu suporta sa-i spuna un adult ce-i rau, fiindca el se considera buricul pamatului si vreas sa faca doar ce vrea el.
Multa imaturitate de altfel, pentru faptul ca ai venit sa ceri un sfat, dar incapabil sa-l primesti.

Pai, eu am cerut un sfat, iar tu ma critici, nu.i problema, si nici nu ma cred buricul pamantulu.i, pentru informarea ta, te anunt ca am stat cu femei de 30 de ani serioase la modul serios, nu pasari de noapte, (pana au aflat ca am 17 ani la vremea aceea,) dupa care ne.am despartit subtil, dar cu toate astea, mie.mi place asta de care spuneam...

Baitel, sa accepti un sfat vine de la un om inteligent, indiferent ca sfatul iti place sau nu, ca-n final tu il iei pe cel care iti convine.
reactia ta a fost a unui copil de 5 ani, razgaiat care nu vrea sa pape mancare, fiindca vrea doar ciocolata.
Ma rog, fa dupa cum te taie capul, m-am convins ca nu poti intelege mai mult.

Atata timp cat tu folosesti â din a la inceputul unu.i cuvant, scuza.ma dar nu am ce alege de la tine...

| Sofer a răspuns:

Lasă rușinea și vorbește cu ea. O iei deoparte sa nu te audă nimeni și îi spui ce vrei de la ea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Păi, depinde ce valori are în viață. Dacă ești smardoi sunt șanse mari să nu accepte să fiți împreună, pentru că îi va fi, pe bună dreptate, teamă că o să o bați.

| Anonimboy17year explică (pentru anonim_4396):

Nu ma consider smardoi..., prieteni o fac :^), glumesc, imi place sa cred ca sunt "baiat bun", iar despre femei, nu pot atinge una, in sensul rau, nici macar cu o floare (e chestia de cum am fost crescut si educat de mic)

| anonim_4396 a răspuns (pentru Anonimboy17year):

Asta este foarte bine. În principiu nu trebuie să te lauzi cu nimic și să citești artaseductiei.ro, care are niște sfaturi supertari, care par logice, dar la care sigur nu te-ai fi gândit de unul singur.