| Coreniuc_Petru_1992 a întrebat:

O intrebare : De ceva vreme ma bate gandul sa folosesc acel unguent pentru marirea penisului, am discutat cu un prieten si ar vrea si el sa incerce aceasta metoda insa, ne temem de siguranta potentei in viitor si de eficacitatea metodei de marire adica, imi e sa nu dam banii pe un unguent ce e ineficient. Cei care stiu sau au incercat va rog dati-ne un sfat!

Răspuns Câştigător
| Goddess23 a răspuns:

Buna. Cu siguranta nu exista niciun remediu magic care sa iti mareasca penisul indiferent ca e vorba de unguente pastilute etc. Cel mai bine este sa te multumesti cu marimea penisului pentru ca vei ramane cu el toata viata. Si femeile sunt diferite in zona intima deci cu siguranta gasesti pe cineva pe "marimea" ta.

5 răspunsuri:
| FemeiaPisică a răspuns:

Pe bune întreb acum, de la ce prieten/rudă/străin/extraterestru care a trecut deja de 20 de ani ai auzit tu că i-a crescut puța dându-se doar cu o alifie? Lăsând prefăcuții ăştia din reclamă care susțin că au depăşit 5 cm într-o lună dându-se cu o cremă pe... viermişor?
Mă mir că mai există oameni aşa fraieri care cred că există o astfel de cremă minune.

| Alexandru0007 a răspuns:

Vai de noi happy
tinere, nicio alifie nu iti va face penisul mai mare
singura metoda pentru marit de pana la 2.5 cm este interventia chirurgicala, dar care si aia poate lasa urmari si poate nu iti va mai functiona la fel ca inainte.
alta metoda ar fi daca esti gras, toate alea iti vor parea mai mici..inclusiv penisul, daca slabesti si tii o dieta, se poate sa iti para ca e mai lung si mai gros.
in orice caz, un vagin are intre 7, 5 si 15 cm adancime difera de la corp la corp, iar latimea undeva intre 2 si 4, iar intr-o stare de excitatie maxima, poate ajunge si pana la 10 cm.
deci unde e problema? si de 12 cm daca o ai, tot nu e panica

| Coreniuc_Petru_1992 explică (pentru FemeiaPisică):

Pai daca as fi crezut pe bune ce se vehiculeaza in legatura cu acest produs nu as mai fi pus o astfel de intrebare pe site insa, nici eu nu cred in astea si at intreb nu poti sti nici o data. In fine am rugat sa dea raspuns cei care stiu sau au folosit nu cei care presupun ceva dar mersi!

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cu siguranta de 100% acel unguent este complet ineficient. E suficient sa recapitulezi putin cunostintele de biologie invatate la scoala si vei sti imediat ca e o pacaleala, impozit de prostia celor care nu au invatat serios la scoala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu exista niciun unguent, pastila si chestii de genul asta care sa iti mareasca penisul! E ca si reclamele de pe site-uri slabesti nu stiu cate kilograme in doar 3-4 zile, astea sunt doar vrajeli, nu pune botu si iti mai repet inca o data, nu exista nimic de marirea penisului happy