Sti unde e locul tau nu? in freindzone sau daca poate faci o operatie de scimbare de sex si poate gasesti o fata ca lesbiana, ce naiba sunt porcarile scrise de tine chiar asa jos am ajuns noi masculi? trist, invata cei ala barbat apoi vezi de fete
Nu toti sunt la fel, sambata am cunosc un baiat din maroc care ma uimit cu gandirea lui nu m-am plictisit deloc cu el din contra chiar las vrea ca prieten dar pleaca dincolo, stiu ca exista persoane bune si rele, in noi e ambele suntem si rai si buni de ce uni sunt mai mult buni sau rai nu se stie de ce, nu e vorba de asta dar nu-mi place sentimentele alea, nu am nimic cu el cel care a pus intrebarea din partea mea poate plange toata ziua mi egal
Hai ca poti! Mai explica-i odata!
Neah, tot incerc, dar nu functioneaza Cedez de fiecare data dupa 2-3 raspunsuri... Nici nu stiu de ce mai incerc, probabil am ceva tendinte masochiste
Nu mai ceda! Fii o femeie puternica!
Esti la fel de idealista si visatoare ca cel care a pus intrebarea asta. 9 din 10 persoane atat asteapta, sa te vada mai cald / a si linistit / a ca sa profite de tine sau sa te ia la misto... Ca sa fiu si mai clar, daca ai 14 ani e ok sa gandesti asa, daca esti mai mare sa stii ca vei avea niste problemute in relatiile cu ceilalti!
Toti barbatii vor sa fie ca tine, toate femeile vor sa fie cu tine. Stai , nu e asa. Toate femeile for sa fie ca tine, toti barbatii vor sa fie cu tine.
Ehh, inca esti cuminte, daca e adevarat ceea ce spui. Deocamdata esti mic, nu ai cum sa fii un bad boy.
RAY...intr-adevar...un barbat adevarat este cum ai spus tu, dar parerea mea e ca ar trebui sa aiba sentimente, pentru cine merita.Eu de exemplu incep sa devin din ce in ce mai rece(am fost dezamagit de persoanele care imi erau cel mai aproape), nu mai am atatia prieteni...din pacate majoritatea fetelor nu se uita la caracter, se uita sa arati bine si sa le magulesti.
Am 14 ani, de ce?
Intrebam si eu .