anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

o intrebare pentru fete, ce fel de baieti va plac? O sa va descriu caracterul meu si vreau sa imi ziceti ce parerea aveti despre mine, fara jigniri va rog. Sunt o fire glumeata, foarte sociabila. In timpul liber imi place sa ies cu prieteni, sa joc fotbal, sa ma mai joc pe PC. Sunt genul ala de baiat mai emotiv, pun suflet in ceea ce fac, daca imi place de o fata iar fata respectiv are iubit, care este un prieten de al meu nu ma bag peste ei. Respect viata celorlalti, jignesc cand sunt jignit, nu prea imi place violenta. Sunt mai copil de felul meu, dar pot fi si serios, ma pot adapta situatiilor care cer seriozitate mai mare. Imi place sa ma inteleg cu oricine din jurul meu. Nu sunt genul sa jignesc fetele, le respect ma respecta. Astept pareri de la voi si astept sfaturi.

29 răspunsuri:
| whatevernvm a răspuns:

Intra pe sentimente.ro si scrie asta la profil

| RAY a răspuns:

Sti unde e locul tau nu? in freindzone sau daca poate faci o operatie de scimbare de sex si poate gasesti o fata ca lesbiana, ce naiba sunt porcarile scrise de tine chiar asa jos am ajuns noi masculi? trist, invata cei ala barbat apoi vezi de fete

| Oana92 a răspuns (pentru RAY):

Si ce e ala barbat, mai Ray?

| RAY a răspuns (pentru Oana92):

Un om lipsit de sentimente, rece, indiferent, hotarat, serios, sincer, care nu se plange ca o fetita pe TPU

Ala nu e barbat Ray, ala e un om care si-a creat o carapace sau care e nesimtit de la natura!

Ce fel de carapace? de ce e nesimtit?

Ray, tu vorbesti despre oameni reci, de piatra. Nu asta te face barbat! Asta dovedeste fie ca asa iti e caracterul (rece, distant) fie ca iti impui sa fii asa. In orice caz, ce ai spus tu nu defineste un barbat...

Doar sti ca sunt o persoana sincera si da ai dreptate urasc cuvintele sentimente, iubire, dragoste, suflet le urasc

Pe bune ca uneori imi pare si rau sa ma iau de tine. Dar pe bune, Ray, tu chiar nu iti dai seama ca gresesti cu atitudinea asta? Toti am trecut sau trecem prin dezamagiri. Nu e ok sa te lasi calcat in picioare, dar tu exagerezi...Nu toti oamenii sunt la fel!

A conserva cu cineva nu inseamna ca te iei de cineva suntem oamenii ce naiba, e mai bine asa crede-ma

Nu toti sunt la fel, sambata am cunosc un baiat din maroc care ma uimit cu gandirea lui nu m-am plictisit deloc cu el din contra chiar las vrea ca prieten dar pleaca dincolo, stiu ca exista persoane bune si rele, in noi e ambele suntem si rai si buni de ce uni sunt mai mult buni sau rai nu se stie de ce, nu e vorba de asta dar nu-mi place sentimentele alea, nu am nimic cu el cel care a pus intrebarea din partea mea poate plange toata ziua mi egal

| anonim_4396 explică (pentru Oana92):

Hai ca poti! Mai explica-i odata!

| Oana92 a răspuns (pentru anonim_4396):

Neah, tot incerc, dar nu functioneazalaughing Cedez de fiecare data dupa 2-3 raspunsuri... Nici nu stiu de ce mai incerc, probabil am ceva tendinte masochiste oh go on

| anonim_4396 explică (pentru Oana92):

sad

Nu mai ceda! Fii o femeie puternica!

| Atlas33 a răspuns (pentru Oana92):

Iubirea e un simtamant ce confera cea mai pura stare a masochismului..placerea de a suferi din dragoste! ciudat

| pufulescu a răspuns (pentru Oana92):

Esti la fel de idealista si visatoare ca cel care a pus intrebarea asta. 9 din 10 persoane atat asteapta, sa te vada mai cald / a si linistit / a ca sa profite de tine sau sa te ia la misto... Ca sa fiu si mai clar, daca ai 14 ani e ok sa gandesti asa, daca esti mai mare sa stii ca vei avea niste problemute in relatiile cu ceilalti!

| OldSoul a răspuns:

Esti bun de bagat in friendzone, sau de a fi iubit de fete ca un frate.

| UnBroken2016 a răspuns:

Toti barbatii vor sa fie ca tine, toate femeile vor sa fie cu tine. Stai thinking, nu e asa. Toate femeile for sa fie ca tine, toti barbatii vor sa fie cu tine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai un CV frumos! Astept scrisoarea de intentie si o copie a cartii de identitate.

| OMFGConrad a răspuns:

Recomandare ai?

Răspuns utilizator avertizat
| Iwannabesmart a răspuns:

Ehh, inca esti cuminte, daca e adevarat ceea ce spui. Deocamdata esti mic, nu ai cum sa fii un bad boy.

| AGreatMan a răspuns:

RAY...intr-adevar...un barbat adevarat este cum ai spus tu, dar parerea mea e ca ar trebui sa aiba sentimente, pentru cine merita.Eu de exemplu incep sa devin din ce in ce mai rece(am fost dezamagit de persoanele care imi erau cel mai aproape), nu mai am atatia prieteni...din pacate majoritatea fetelor nu se uita la caracter, se uita sa arati bine si sa le magulesti.

| OfataOricare a răspuns:

Cati ani ai? happy. Ai un CV misto happy ( sunt fata ).

| DJSpook1 a răspuns (pentru OfataOricare):

Am 14 ani, de ce?

| OfataOricare a răspuns (pentru DJSpook1):

Intrebam si eu happywinking.

| idkidc2002 a răspuns:

Hai sa ne casatorim! laughing...Doamne...esti perfectwinking