| SuperEu_8198 a întrebat:

o intrebare pentru fete: Cum vi`se par baietii din zodia peste? happy

Răspuns Câştigător
| GuessWho a răspuns:

Eu sunt fata si sunt zodia pesti.
Un baiat din zodia pesti este visator, sensibil, insa are si niste defecte. faptul ca. i cam plac anturajele rele, si este pesimist.
ste foarte curajos si îsi îndeplineste obligatiile cu constiinciozitate si la timp.
. Poate fi atras de droguri, de speculatii care pot duce la pagube
este sensibil, impresionabil, comod, bonom si sociabil, modest si dispus sa se sacrifice pentru altii. Are mult umor.
Baietii din zodia pesti intr-un cuvant sunt super>big grin

12 răspunsuri:
| unnimeni a răspuns:

Nu cred in asa ceva.
Oamenii sunt oameni, pot fi buni sau pot gresi, indiferent de ziua in care s-au nascut.

| Africanwitch a răspuns:

Niste mormoloci!

| Pralină a răspuns:

Baiatul care imi place e peste.Eu ii consider [din cati stiu]de treaba la unii le-am zis secrete si nu leau dezvaluit.Am un amic de la gradinita e peste e de treaba dar puna unpik cam mult accent pe egol lui*nu toti is asa*oricum eu is obisnuita cu oamenii asta-i si nu mai mai deranjeaza.

Ideea e ca in generel pot zice ca is dergutzilove struck

| Alle15 a răspuns:

Baiatul care imi place este Taur! Am un baiat in clasa care e pesti. E arogant, nesuferit si nerespectos cu fetele!

| aisha01eu a răspuns:

Sunt foarte sensibil, prea sensibili. Si foarte romantici. Dragut, daca asta iti place la un baiat.

| chels95 a răspuns:

Cei mai dulci... ii ador

| Xperson a răspuns:

Simpatci si activi

| blondabex a răspuns:

Pai eu sunt peste sunt frumosi, respectosi, putin ciudati, ft norocosi si alt ceva ce sa mai zic...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt peeesti :]] si sunt fataaaa :]] in general sunt nonconformista, imi place sa am prieteni adevarati [si nu se aplica numai la mine teoria asta] asa, nu imi place sa fiu tradata de prieteni pentru ca inseamna foaaarte mult pentru mine. nu ne plac linguselile si mincinosii big grin. Iubesc arta... siii nu stiu ce altceva sa mai zic. imi las id je_3v3

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Pai baiati din zodia pesti sunt cei mai norocosi alaturi de zodia lei...In viitor pesti si lei sunt cei mai faimosi!~

| Quaresma_5984 a răspuns:

Eu sunt baiat, in zodia pesti, si tot ce a zis GuessWho este adevarathappy

| Andreiiia a răspuns:

Peste.
De toti baietii de care m`am indragostit sunte pestilove struck.Sunt.MINUNATI!