| Florin_Alexander_1997 a întrebat:

O intrebare scurta si la obiect. Care sunt semnele ca o fata vrea sa ma sarute sau cum fac ca o fata sa ma sarute. Stiu metodele alea : joaca-te cu mana ei, vorbeste calm, fiti singuri etc... Dar ma gandeam ca poate stiti voi altceva.

4 răspunsuri:
| Adryan17 a răspuns:

Daca vrei sa o saruti fa un scenariu de forma:
Intr-un moment intim al vostru, vorbeste-i in soapta, atingei finut fata cu degetele, fi tandru, stai cat mai aproape de ea ( lipit de ea), sopteste-i cuvinte frumoase si atingeti-va buzelewinking

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Tuguie buzele si te saruta

| CristianGrigor1986 a răspuns:

SFatul lui Hitch e universal valabil : fa 90% din treaba, si lasa 10% in seama ei. Faza cu atingerea in zona fetei nu prea merge.Un semn sigur ca poti sa o saruti e daca te lasa s-o iei in brate. Daca asta e si cazul tau,nu-ti ramane altceva decat intr-un moment de-asta, cand terminati cu imbratisatul, o iei frumos de mijloc, ii dai putin capul pe spate sau intr-o parte si iti lipesti buzele de ale ei. Fara limba prima data, ca s-ar putea sa sa sperie.Fii totusi pregatit sa-ti bage ea limba din prima(mie chiar mi s-antamplat faza asta! mai-mai sa-mi pice falca!). Daca-ti da o palma, cere-ti scuze si promite-i ca nu se mai repeta. Daca nu, felicitari : u r now in a relationship!

| Florin_Alexander_1997 explică:

Multumesc, o sa incerc toate sfaturile voastre. Iar cel care va reusi va primi funda big grin