| Radu4ever a întrebat:

O persoana mi-a facut cunostinta cu o fata (fata in fata), pe care o cunosteam inainte de pe facebook. Mi s-a parut foarte draguta. Am aflat de la 2 fete ca stiu ca am vorbit si ca mi-ar placea de ea, mai ales ca una dintre ele petrece timpul cu ea...( dupa comportamentul lor, banuiesc )! In orice caz, imi place foarte mult de ea. Sora mea mi-a marturisit ca nu crede ca am putea fi impreuna, deoarece ea este in clasa a 10-a si eu a 8-a! Nu stiu daca imi mai pot face sperante, dar am aspect fizic, fiindca sunt inalt si fac sala, iar multa lume crede ca sunt in clasa a 11-a sau a 12-a ( la cum arat ). Si de-asta va spun, fiindca am nevoie si de parerile voastre si de niste sfaturi, sa stiu daca imi mai pot face sperante!

Răspuns Câştigător
| Public22 a răspuns:

Eu zic, sa-ti inima in dinti si sa- spui fetei ce simti, avand in vedere ca ai un aspect fizic matur, cred ca ai sanse foarte mari. Daca fata te place sigur veti fi impreuna. Da-o gata! Succes, sper ca te-am ajutat. Inca ceva, nu te lua dupa sora ta!

| Radu4ever explică (pentru Public22):

Multumesc mult! Voi incerca!

| Public22 a răspuns (pentru Radu4ever):

Cu placere!

7 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Sora ta are dreptate.

| unknøwn a răspuns:

Urcă-te pe ea tatiiiiiiiiii.
Că doar amu nu te însori!
A da, nu pune sentimente, nu-i nici momentul, nici persoana potrivită pentru asta.
Sau dacă pui, pune-le cu cap.
Să nu vii peste 2 luni aici cu văicăreli de copchilă părăsită.

| Crissulina18 a răspuns:

Nu are importanta varsta si clasele, sa fim seriosi.Desi intr-adevar in ziua de astazi fetele mai micute se simt atrase mai mult de cei mai mari, insa nu de fiecare data, orice fata este diferita in felul ei asa ca merita sa incerci.Fa-ti curaj, invit-o la un suc si discuta cu ea si explica-i ce simti si ce doresti si poate norocul iti va surade! happy

| Radu4ever explică (pentru Crissulina18):

Multumesc pentru raspuns! Regret ca nu pot da mai multe funde! Ai fi meritat!

| Crissulina18 a răspuns (pentru Radu4ever):

Mersi frumos! Sper ca te-am ajutat sa iei o decizie.Bafta :*