Nici eu nu inteleg rostul comment-ului tau "VerginicaVacagrasa".
Frumos nume, apropo.
Continuă doar să vorbești cu ea.
Felul tău de a fi e mai mult suficient să te placă, doar trebuie să vorbiți mai des. Ești clasa a 9-a, ai timp destul. N-ai nevoie de niciun sfat, doar să începi să vorbești cu ea mai des. Sunt sigur că știi ce trebuie să faci.
E simplu: vezi daca se poarta cu tine diferit fata de ceilalti baieti. Te priveste in ochi, iti zambeste, isi aranjeaza parul cand vorbiti, iti cauta prezenta, itii cere ajutorul, daca spune ceva intr-un grup in care esti si tu se uita in primul rand la tine. Sau este mai rusinoasa cu tine decat cu ceilalti.
Nu trebuie sa te simti aiurea ca te atrage o fata. Vorbeste cu ea, esti pe calea cea buna. S-ar putea sa fie attrasa de tine in acelasi fel in care esti tu de ea. Se poate sa fie inceputul unei prietenii frumoase, sau al unei relatii. Dar: esti baiat, tu esti cel care face primul pas, ea nu va veni sa te traga de maneca. Iar daca astepti prea mult, va considera ca nu te intereseaza de ea si ti-o poate lua altul.
Raspunsul meu:esti confuz si nici eu nu pot sa-mi dau seama daca esti indragostit de ea sau e doar o atractie.Am avut si eu parte de ceva de genu si nici pana acum nu mi-am dat seama daca il iubeam pe respectiv sau doar il placeam Eu doar am inceput sa-l evit si totul a revenit la normal dar in cazul tau e mai complicat daca sunteti colegi. Sfat:transfera-te
Succes
Continua sa vorbesti cu ea, fii tandru cu ea, ofera-i mai multa atentie decat restul fetelor cu, care vorbesti tu.Incearca sa gasesti idei si subiecte care ii plac, fa-o sa se simta speciala, fa activitatile care ii plac ei.O sa te iubeasca omule!
Stiu exact cum te simti.
Sa-ti spun si povestea mea "lunga-scurta" : Eram tot clasa a IX - a si imi placea de un baiat din a X -a. Nu prea vorbeam cu el, eram mai timida. In fiecare pauza il cautam cu privirea oriunde ma duceam. Toata lumea si-a dat seama ca il plac, doar el nu. Intr-o zi cand eram pe facebook mi-a trimis un mesaj si am inceput sa vorbim. Atunci mi-a spus ca ma place. Sfarsit!
Deci, sfatul meu pentru tine este sa lasi lucrurile sa decurga de la sine. Daca vezi ca nu ai niciun rezultat, fata fiind timida, poate ii este teama sa recunoasca pentru ca sentimentul sa nu fie reciproc, fa tu primul pas, spune-i ca o placi. Oricare ar fi raspunsul ei, macar vei sti adevarul si nu o sa mai ai acest "secret pe inima". Iti doresc mult succes, atat pentru ati exprima sentimentele, cat si pentru a ajunge medic. Kisses! :*
Imi dau seama ca am specificat mult prea multe detalii decat ar fi fost necesar si ma voi asigura ca nu voi mai face asta in viitorul apropiat.
Ce am scris au fost doar ganduri ce imi ratacesc prin cap, fara noima.
Iar in ceea ce ii priveste pe cei OffTopic, am sa le reamintesc de un aspect interesant al lumii vii:Variabilitatea genetica.Fiecare se naste cu gusturile lui, fie ele mai spre normal sau chiar la polul opus(homosexualii spre exemplu).
Deci cei ce vor raspunde altfel fata de cum ar trebui ii voi considera niste inculti, ignoranti. Ceea ce si dovediti, de fapt.
Dar..nu toti putem fi inteligenti nu?
Oricum, multumesc celor ce au raspuns serios si au acordat un procent din atentia lor si intrebarii mele.