| Almoost12 a întrebat:

O PROBLEMA! Sunt clasa a VII-a si imi place de o fata din aceeasi clasa si nu stiu cum sa ii spun.Mai ales ca la noi,mai nou,cele mai cuminti le pica cu tronc celor opusi lor.Ea e una din aceasta si nu stiu cum sa ii spun ca o plac, fiind mai timid.Am incercat mai in gluma, mai subtil.Le-am spus si prietenilor(baieti) ca o plac.Ce ar trebui sa ii spun si cand? Dau funda...

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Primul sfat : nu asculta de cocuta laughing
E foarte important ce ti-a dat ea de inteles, daca ati petrecut timp impreuna, daca zambeste cand vorbeste cu tine.
Apoi si mai important este sa realizezi daca nu cumva face asta cu toata lumea, sa nu te minti frumos.
Cel mai bine ar fi sa o prinzi intr-un moment cand e singura sau cu putine persoane in jur si incepi o conversatie referitor la subiecte banale. Vezi cum decurge, daca te asculta cu adevarat.
Cu o urmatoare ocazie, vezi daca poti sa o ajuti cu ceva.
Sa cauti contexte ca sa fii aproape de ea si ea sa fie constienta de prezenta ta, dar fara a fi prea agresiv, sa nu para ca esti obsedat de ea.
Intereseaza-te de pasiunile ei, e fata si sigur vorbeste cu unele colege despre ce ii place, ce a mai facut, cauta sa fii atent pentru ca te va avantaja cand purtati o discutie.
Sunt doua lucruri foarte utile pe care le poti face :
1. Sa te gandesti la lucruri pentru care tu poti reusi, ai o sansa. Si aici unul e ca nu e rece, un altul ar fi tocmai faptul ca e abordata prea putin de baieti asa ca tine si asta te face special, altele le gasesti singur.
2. Poti aborda situatia din punctul de vedere al curiosului. Gandeste-te ca n-ai nicio sansa in ideea ta cu ea. Si fa un pariu cu tine ca n-ai nicio sansa. Si apoi fii curios si vezi daca ai dreptate. Daca tu pierzi pariul te alegi cu o prietena. Daca il castigi e foarte fain pentru ca a fost un efort guvernat usor. Deja stiai ca nu ai nicio sansa, dar esecul asta te va creste. Te va face sa te intrebi ce ai putea sa faci in plus pentru a avea succes cu alta fata. Ce ai de imbunatatit la tine.

Foarte important este sa iti oferi motive clare pentru care poti reusi.

Pastreaza o igiena adecvata stiind ca e un motiv pentru care ai o sansa in plus, cauta sa ai o frizura noua, mai interesanta, cauta sa te imbraci mai putin banal, culoarea conteaza foarte mult. Cere sfaturi de la cei care se pricep si care te apreciaza.

Succes!

10 răspunsuri:
| aly a răspuns:

Intreab-o daca vrea sa stea cu tine.Ce se poate intampla mai rau decat sa zica "nu".
Multa Bftwinking

| 3xfemeie a răspuns:

happy Iubirile tineretii! Ai incercat cu o floare si un biletel?
Ceva de genul : pentru mine esti ca o floare.
fa asta vreo saptamana, apoi invit-o la o prajitura si mai vedeti voi. Dar fara sarutari ca se sperie!

Răspuns utilizator avertizat
| iKivy a răspuns:

Trebuie sa arati bine si sa fi sigur tu ca te place, mai bine cere-i facebook-ul si afli lucruri despre ea, pe care nu le-ai stiut pana acum, si dupa vreo saptamana poti sa-i spui intr-o maniera lejera, politicoasa, fi civilizat cu ea la scoala, nu o vorbi pe la colege ca se afla usor laughing (din propria experienta). Hai Bafta!

| c0cuta a răspuns:

Asculta-ma cu atentiebig grin. Trebuie in primul rand sa ai grija sa fii curatlaughing si sa te imbraci bine. Ca sa ii spui ca o placi nu e greu deloc, mai greu e gandul ca primesti raspuns negativ. Stai calmwinking daca nu ii spui acum crede-ma nu se ivesc multe ocazii.Eu am ratat o ocazie cand eram fix in clasa a 7-a, acu fiind intr-a 9-a ma intalnesc cu tipa respectiva... si sincer regret. Ei bine ca sa ii spui ca o placi fa in felu urmator: daca ai id ei de mess spune-i ca doresti sa o inviti la o inghetata, ori mai bine faci in asa fel in cat sa fiti pe la un magazin/mall, ceva si o intrebi daca vrea un suc ceva. Insisti sa accepte, dupa ce a acceptat te asezi la masa, stai cu ea de vorba, o faci sa zambeasca povestind ceva care sa o ademeneasca la curiozitate si (FIX in minutul 15) incerci sa o saruti, daca observi ca nu incearca sa se fereasca, daca te apropii de ea si nu se fereste te-ai scos. Faza-i ca fix in minutul 15 e momentul in care o iei prin surprindere si iti spun din proprie experienta nu mi-a dat niciodata gresi, dupa care vezi cum faciwinking ii poti spune ca o placi eventual. Bafta! sper ca te-am ajutat.

| Almoost12 explică (pentru c0cuta):

Asult cu atentiewinking.Nu ma gandesc la faptul ca o sa primesc un raspuns negativ.Eu sunt bun prieten cu prietenele ei care sunt de treaba...id-ul ei de mess nu il am, dar nici nu ii place sa stea pe calculator foarte mult.La mall nu cred ca ar merge pentru ca cel mai apropiat mall este la vreo 100 de kilometri distanta.Dar nu stiu ce sa zic cu sarutul..adica de la prieteni la sarut...straight face + ca sunt un baiat mai timid.As putea sa incerc sa ii spun ca o plac doar si ca am putea incerca o relatie instead a kiss, no? Multumsc, o sa incerc asta daca e singura varianta.

| SkorpYo a răspuns:

Fatioare fa-o sa rada (fetelor le place asta) in pauze mai vorbesti cu ea o mai ajuti la una la alta si cand prinzi ocazia invit-o la un suc ..Si atunci o intrebi (ii spui in fata) "Incercarea moarte n-are '' SUCCES

| YuLyyan99 a răspuns:

Daca nai curaj sa-i spui in fata, poti sa rogi niste prieteni care sai transmita sentimentele tale sau poti sa-i spui prin intermediul unui sms, dar cea mai buna solutie e sa sa o prinzi singura pe un hol, sau intro clasa, sa-ti iei inima in dinti si sa-i spui cea ce simti.love struck

| NickoMah a răspuns (pentru YuLyyan99):

Si eu am incercat asta.nu prea a mers straight face