Frumos oras Cimpina scoate-o la o pizza la Day by Day, e pizza cuceritor de buna acolo :X.
Fi o leaca original, daca ai vazut ca ii place de tine, e clar ca orice pas al tau o sa ii starneasca atentia, de exemplu, du-te si cumpara-i o carte [ ceva de Raduleasca, sunt bune si ai ce invata din ele, de exemplu ] scrie-i un biletel, mie imi trece prin cap acum gandindu-ma la o persoana draga mie sa scriu asa Daca nu da nici un semn,
Afli unde sta cam cand ajunge martia acasa de la scoala, rogi o colega sa ii dea un alt biletel >.
Etc.etc....la cata imaginatie am, ti-as mai spune inca de 20 de ori pe atat cam ce chestii as face eu.
Spor, dar totusi ce am scris eu sus sunt exemple, poate te inspira in vreau-un mod sau daca urmezi exemplul si functioneaza, ma apuc sa scriu o carte.
Pai eu cred ca ar trebui sa o surprinzi placut de exemplu sa ii daruiesti o floare, preferabil sa fiti doar voi, incearca sa ii faci complimente si vei vedea cum reactioneaza, fetele adora complimentele dar sa fie sincere dar si frumoase
Anonim519 întreabă: