Poate e bisexual. Și tu la fel.
Îl chemi într-o zi pe la tine și ori aduci vorba despre ceva legat de sex, ori pui un film xxx și vezi ce erecție - pardon! reacție are. De aici încolo, vă descurcați voi.
Bisexual esti doar atunci cand ajungi sa faci sex cu ambele sexe. Nu,nu esti bisexual, inca. Faptul ca te atrage, este ceva normal. S-ar putea sa arate mai bine ca tine si cum tu nu prea iti apreciezi corpul, te tenteaza ideea de ai admira pe altii.
Nu e nimic penibil in a fi gay, de fapt, nu exista lucruri cu adevarat penibile. Ele doar exista. Ramane la mintea critica a omului sa judece ce si cum. Sanatate!
Adica,ce iti place la el? nu am inteles. Trebuie sa fie ceva ce iti place. Uita-te la el si apoi priveste alti baieti, vezi vreo diferenta importanta?
Cred ca tu ai nevoie de cineva care sa te iubeasca si pana la urma, daca iti plac si fetele iar tu iti doresti sa ai o familie(banuiesc) poti cauta fata care iti va ''fura'' inima, pentru ca ea cu greu te va gasi daca pe tine nu te intereseaza.
E amuzant ca si eu am trecut prin ceva de genul si nu iti pot da un raspuns categoric. Exista si alte motive pentru care ar putea face chestiile alea, dar as prefera sa discutam in privat despre asta asa ca daca vrei, trimite-mi un mesaj cu skype-ul tau sau snapchat-ul
Depinde ce iti doresti de la o astfel de relatie. Daca iti doresti cu adevarat o relatie cu el, ar trebui sa iti asumi responsabilitatea si sa initiezi activitati care v-ar putea oferi un "spatiu de manevra". Dar esti sigur ca doresti sa-ti explorezi aceasta latura a personalitatii? Nu este usor sa fii gay in Romania.
Nici eu nu stiu ce sa fac si imi este frica ca daca l-as intreba s-ar putea sa nege sau sa ma vada ca pe un ciudat.
HappynewCenusa întreabă: