Sa o ignori complet!
E o fata imatura, lipsita de bun simt si mincinoasa. A mai avut si tupeul sa iti zica ca tu erai varianta B.
Aoleoo, complicat...
Uite, daca tu chiar o iubesti foarte mult si esti dispus ca ii dai a doua sansa fa-o. Dar trebuie sa iti demonstreze ca si ea te iubeste, si nu esti ''a 3-a roata''. Daca chiar tine la tine, explica-i ca vrei fapte, nu vorbe goale! Este alegerea ta daca vrei sa reincepi o relatie cu ea, daca vrei s-o uiti sau daca ramaneti doar prieteni. Gandeste-te bine la asta, dar de data asta daca va impacati, ar trebui sa fie sincera cu tine, sa iti arate ca tine la tine si sa aiba grija de tine! Poti incerca din nou, vezi ce iese... Daca te tradeaza si a 2-a oara, nu e de pastrat!
Bafta!
Oricine merita o a doua sansa insa sa se merite totusi. Sa nu fii varianta b si de asta sa te caute.
Eu zic sa renunti la ea, iti va fi greu, dar nu merita sa lupti. Ea te-a inselat, te-a crezut roata ei de rezerva iar acum este timpul sa o foloseasca (adica sa te foloseasca). Cu acel individ nu se mai vede si ai ramas tu, vrea sa se intoarca la tine, probabil pana gaseste un altul. Daca iti place sa fii al doilea in mintea ei, impaca-te cu ea, dar parerea mea este sa nu te multumesti cu atat de putin. Vei gasi o fata care te va iubi cu adevarat.
Tipa si-a batut joc de tine si te-a tinut asa ca sa aiba si ea cu cine sa mai vorbeasca. Cred ca oricine merita pe cineva care sa-l iubeasca neconditionat si intr-adevar e foarte greu sa duci o relatie la distanta, dar daca iti asumi responsabilitatea asta de implici 100% si daca te iubea te asigur ca nici nu vedea pe altcineva. De curiozitate tu te-ai gandit macar in timpul asta cum ar fi sa saruti o alta fata? Poate de ea esti doar atasat ca de un obiect la care nu vrei sa renunti pentru ca il ai de mult timp si-ti este frica sa renunti la el. Si da un obiect pentru ca dupa ce a facut asta nu poate fi decat un obiect in ochii tai si ar trebui sa mergi in clasa in care vrei si nu uita de fiecare data cand te uiti la ea nu vezi fata pe care o iubeai ci fata care te-a inselat.
Daca te iubea cu adevarat te astepta, parerea mea e ca trebuie sa o lasi sa iti arate daca te iubeste cu adevarat!