Pai nu e foarte dificil. Discuta inainte cu amicul tau sa "dispara" cand tu esti cu fata respectiva, sau incearca sa-ti planifici intalnirile cu fata cand el nu poate sa fie prin preajma.
Si oricat de suparat si nervos ai fi, nu neglija fata, mai ales acum ca vrei sa aveti un inceput bun. Chiar daca esti suparat si nervos sa gasesti intotdeauda niste vorbe frumoase care sa i le zici inainte de plecare. In rest cred ca te descurci, cu calm si rabdare.
M-am certat cu asa zisul amic. a continuat sa faca faze si mi-am batut joc de el in fata iubitei lui pana cand a inceput sa planga si a plecat.
Si cu prietena ta cum esti? ai reusit ce ti-ai propus?
Sunt genial, fii atent, ii propui fetei ca atunci cand vine baiatul ''surplus'' sa va luati limba in gura si asa impaci si capra si varza, asa daca o iei prin surpindere s-ar putea sa se supere ca in cazul meu si sa va certati rau de tot ! Daca ala nu se simte in plus si continua sa faca chestii de genu incepi sa bati apropouri!
Sentimentele nu dispar cat ai bate din palme. Spune-i ce ai simtit, faptul ca tipul acela te-a deranjat foarte tare si te-a facut sa te simti nasol. N-ai fost in apele tale si asta s-a vazut.
Spune-i-o!
Comunicarea e foarte importanta si, in plus, daca s-a simtit prost, va afla care a fost motivul pentru care n-ai fost tocmai dragastos cu ea si se va linisti.
O seara frumoasa!
Intalniti-va. Voi sunteti la inceput si probabil si ea a fost la fel de enrrvata de prezenta celui in plus. Trece de la sine. Stai linistit.
Spune-i la ala sa nu mai vina sau încearcă sa o săruri de fata cu el. Daca reusesti o săruti tot mai mult si el o sa se simtă in plus si o sa scăpați de el ( am facut si eu asta si a mers ). Imi dai funda?