Hmmm...am trecut prin asa ceva! In fine,asemanator,de fapt nu chiar asa de asemanator dar totusi!
Pai, cu totul ca nu prea am inteles cam nimic mai sus, reiese ca tu te-ai indragostit de o fata care e mai..."nesimtita"asa mai de felul ei(scuze expresia si ma rog esti prieten si cu o fata care te-ai cunoscut intr-un joc! Pai am fost si eu in situatia ta! Am placut tare mult un baiat, care spre dejamagirea mea mi-am dat seama prea tarziu ca este CEL MAI MARE BADARAN! M-a facut in toate felurile, se uita urat la mine dar habar nu am ce ia-m facut! si odata i-am trimis un mesaj pe fb sa imi cer scuze pentru o faza cu profesoara de ed.fizica(nu mai intru in discutii) si nici in ziua de azi nu mi-a raspuns! IN fine,pe partea cealalta eu eram prietena cu un baiat pe un joc(de fapt eram impreuna in joc si ma intelegeam super tare cu el! Imi dadea sfaturi,ma ajuta,ma facea sa rad,tinea la mine, eu la el, stateam pana noaptea tarziu sa vorbim si multe altele si chiar am ajuns sa-l plac(ceea ce e ciudat ca el sta in celalta parte a tarii ma rog, acum nu a mai intrat dar pot sa zic ca m-a ajutat foarte mult!
Siii... faza cu iubitul acelei fete! Iti spun "din mica mea experienta" ca nu se merita sa plangi pentru cineva care nu te baga in seama si nu are aceleasi sentimente fata de tine! pentru ca o sa suferi degeaba!
Oricum, sper ca te-am ajuat!
Sa sti ca e o fata exact asa cum ai descris-o tu pe a ta in clasa la noi. Exact la fel in afara de infatisare.E cu capul pe sus, umbla cu aia mai mari.Eu cred ca ar trebui sa ii dai o sansa pentru ca totusi pare de treaba fata si tu nu ar trebui sa fii timid, desi un baiat timid atrage multe priviri.
P.S.=Cum a facut ala la pompa eu il plesneam sa ii iese dintii din gura.
Pfoaiii, nu te-o durut degetele sa scrii atata?! Pai sentimentul dragostei e foarte puternic.Ce sa faci este ca neaparat sa o gasesti si sa-i spui ce simti(daca o vrei, si nu fi timid, nu are ce sa se intample rau).Si s-o uiti e aproape imposibil frate! Ori ii spui ce simti(asa te eliberezi) ori vei trai toata adolescenta cu sentimentul asta.SI apropo, pe ce server joci metin?