anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O sa va pun o intrebare, dar sper sa nu raspunde-ti cu bataie de joc, pentru ca site-ul acesta este pentru a ajuta nevoiasii, nu sa iti bati joc de ce spun acestia.
Am 15 ani si in ultima vreme( mai exact ultimul an rolling on the floor ), ma masturbez foarte des, adica aproape in fiecare zi din saptamana, chiar si de mai multe ori pe zi, iar asta nu este tot, uneori ma masturbez chiar si de mai multe ori una dupa alta!
O data am incercat sa vad cat pot sa duc si m-am masturbat de vreo 5 ori una dupa alta pana nu mai aveam sperma si capul penisului era rosu si ma ustura foarte tare rolling on the floor.
Sunt riscuri sa raman impotent?
Oricum vreau sa va zic ca de acuma incerc sa ma abtin de la acest sport extrem rolling on the floor.

Răspuns Câştigător
| AlexanderAdrian a răspuns:

Foarte multi incearca sa vada cat pot duce si e normal sa te usture capul penisului uneori chiar daca ai folosit lubrefiant.

Trebuie sa te opresti din exces, poti in timp sa traumatizezi tesutul penisului si poti pati neplaceri de la o curbare nedorita pana la eventuale probleme de erectie.

O data pe zi sau de doua ori nu e un pericol insa de 5 ori la rand sau de vreo 5 ori pe zi e mult.

Impotenta inseamna sa nu ti se mai scoale deloc. E cam putin probabil dar la un asemenea efort nu se stie niciodata mai ales daca o tii asa zi de zi timp indelungat.

4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Nu man scopul tau biologic asta si este ejacularea cat mai multa dar in fete nu in mana ta, la biologie voi nu invatati nimic?

| Alcyon a răspuns:

Las-o mai moale cu masturbarea, c-o sa te inveti cu tipul asta de stimulare si cand o sa ajungi c-o fata in pat, o sa-ti moara gogu in mijlocul actiunii.

| Danysan a răspuns:

Ajungi la o tampenie daca mai continui mult asa.Nu o sa ramai fara mostenotori, dar fata care o sa te aiba nu o sa te poata face sa ejaculezi.Si daca nu poate o fata sa te faca e grav!

| AlexandraPink a răspuns:

Evident ca masturbarea in exces are efecte asupra corpului si psihicului. Mai bine abtine-te...