Ceea ce ar trebui sa te intereseze in mod real intr-o asemenea situatie este ceea privind in ce moment al ciclului menstrual era in acel moment colega ta. Posibilitatea de a se forma o sarcina exista numai.doar in cazul in care sperma ajunge IN VAGIN intruna sau in toate cele 4-5 zile apartinatoare de PERIODA FERTILA. In cazul in care prietena ta NU a fost in perioada fertila a ciclului menstrual in mod sigur si categoric NU se poate forma sarcina Multa sanatate!
Nu cred ca a ramas ca nu ai scris ca ai ajaculat inainte sa o bagi putin in vagin.
Nu, am dat afară în ziua în care mi-a făcut oral și a doua zi când am făcut sex am băgat o fără sa vreau în vaginul ei. Crezi ca poate rămâne însărcinată? (Mi-am îngrijit penisul de când a făcut oral adică l.am spalat, etc)
Daca ai atins vaginul imediat dupa ejaculare fara sa te speli cu apa si sapun in prealabil sau sa urinezi exista ceva sanse sa ramana asta daca iubita ta a avut ghinionul sa fie intr una din zilele fertile. In cazul in care ai igienizat zona corespunzator dupa ejaculare nu se intampla nimic. Daca nu s-a ajuns la finalizarea actului sexual atunci nu trebuie sa ti faci probleme. Numai bine