Ok sa zicem ca astfel de experiente te-au dezamagit dar tu vorbeste cu fata poate cu ea o sa fie diferit.
Gandeste mereu pozitiv
Depinde de la caz la caz. Dacă ești virgin îi spui că nu vrei o relație doar ca să fie și nu ai găsit persoana care să te aprecieze pentru cine ești tu cu adevărat. Dacă ai avut înainte măcar o relație sau câteva experiențe sexuale îi spui că ești foarte pretențios / selectiv. Ar trebui să fie adevărul. Cu fiecare relație te apropii din ce în ce mai mult de esența a cine ești. O dată cu asta ești mai conștient și de ce vrei de la un partener, fie el doar sexual sau pentru ceva pe termen lung cu sentimente incluse "în preț''.
Îți place de ea? Poți să îi spui așa: "Pentru că te-am așteptat pe tine." Depinde cât de bine te înțelegi cu ea, dacă ea este într-o relație, și alte lucruri.
Mi se pare prea lame. Nu cred că pușcă genul ăsta de răspuns. Bine, dacă e să îl placă o fată nu prea mai contează răspunsul. Dar un astfel de răspuns nici nu ajută. Dacă a pus întrebarea asta înseamnă că e oarecum timid. O fată cu capul pe umeri se va simți ofensată de o astfel de replică și dacă nu cunoaște prea multe chestii despre viața lui, care să contrazică răspunsul imbecil, se va îndepărta. Se poate gândi că îl va răni, deși i se pare drăguț. Aparenta lui lipsă de contact cu realitatea poate fi mai nasoală decât faptul că nu e foarte atrăgător (fizic dar și ca atitudine).
Bine punctat.
Ii spui ca inca nu ai gasit fata potrivita iar ea ar putea fi aceea.
Bingo.
O zi frumoasa
Ea este spaniola, eu roman...am intalnit mai multe fete aici unde ma aflu, in UK, care poate au incercat ceva dar auzind ca sunt roman, s-au linistit. Oricum nu pun baza prea mult in astfel de relatii cu alte nationalitati, am invatat sa fiu indiferent.
Teoretic asa este, practic mai toti fug de romani pe aici...
Ok sa zicem ca astfel de experiente te-au dezamagit dar tu vorbeste cu fata poate cu ea o sa fie diferit.
Gandeste mereu pozitiv
Sunt in plan de autocunoaștere și nu îmi doresc sa trag in jos Pe altcineva.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: