Nu e nimic grav, serios acum. Ai toată viața înainte. Faci ce vrei când vrei, nu te uita în stânga și în dreapta la ce fac ceilalți. Ceilalți pot greși. Fă ce te taie capu, ce simți, când simți și nu te lăsa intimidat de nimic! Baftă >:d<
Si ce daca nu te-ai sarutat? Chiar nu exista o varsta ideala pentru asa ceva.
Sincer decat sa te saruti cu prima venita mai bine astepti si te saruti cu o fata care chiar sa iti placa si care sa te merite Ai rabdare si nu iti bate capul cu o chestie asa insignifianta.
O sa se intampla cu persoana potrivita la momentul potrivit! Chill!
Ai doar 15 ani copilas, nu-i stres. Sa te ingrijorezi daca o sa ai 40 de ani si nu o sa saruti pe nimeni pana atunci si inca o sa stai cu parintii! :*
De ce imi zici copilas? Tu cati ani ai?
Aproape 19! Deci esti mai mic.
Mic,daca m-ai vedea... ))
Probabil ai peste 1, 90 sau ce?)
Patratele d-alea d-alea?
Neeea,nu am patrate dar am 1, 80 )
Esti tocmai bun!
Dar nu, mai bine nu! Intru la corupere de minori!
Neeee... )
Nee ce?
Nu ma corupi
Mai stii... pana la urma ma corupi tu pe mine
Poate ^_^
Nu, nu-i nimic grav. Nu ești nici primul nici ultimul. Îți faci prea multe griji pentru ce fac alții.
Si eu nu am avut un sarut niciodata si nici prietena si am 16ani si 3luni.Nu tr ingrijora o sa il ai cat de curand
Stai baiete linistit Este ok. Toate la timpul lor. Nu este nimic gresit in a dori ceva mai mult. Te respect pentru asta, sincer
Nu conteaza ce fac ceilalti, mai ales aia care si-o trag, aia sunt cei mai prosti. Stiu ca e cam frustant. Poti sa rogi un prieten sa iti dea o provocare cand jucati adevar sau provocare si poate iese cv! Bafta !
Stai linistit. Nu e ceva de rau, cand o sa fi pregatit atunci o sa faci si pasul asta. Un prieten de-al meu s-a sarutat pentru prima oara la 17 ani si nu a patit nimic. Succes.
anonim_4396 întreabă: