Bine ai venit in lumea femeilor, singurele fiinte care reusesc sa vrea si sa nu vrea, in acelasi timp.
Ma duc sa ma spal pe fata pentru ca mi-a tasnit sangele pe nas de la romanul asta despre nimic.
Ce nu inteleg eu e care e problema ta si de ce te intereseaza pe tine atat de mult viata lor. Caii mor de drum lung...
Pai pentru ca tin la ea si vreau sa-i fie bine.
Incerc sa fac ce pot.
Stii atunci cand un prieten bun e la greu, nu-l lasi cu povara in spate.
Il ajuti sa o ridice, chiar daca te doare si pe tine spatele.
Un prieten bun nu e la greu in situatia ta, un prieten bun nu vrea sa faca ceva pentru ca e incapatanat sau se teme. N-ai ce greutate sa-i ridici tu pentru ca nici macar nu stii cum sa-l ajuti. De unde stii tu ca daca ar fi impreuna le-ar fi mai bine decat acum? De unde stii ca nu le vei face mai mult rau? Si de ce ai scris un milion de cuvinte sa explici ceva ce poate fi explicat in patru fraze?
Eu zic sa te bagi la un film si sa renunti la apucaturile de calvaler alb, mai ales cand habar nu ai ce faci.
Ok... poate ca ai dreptate.
O sa... o sa merg acum cu prietenii sa ma uit la Tomorrowland.
Scuze, nu sunt genul de om care sa spuna multe in putine cuvinte.
Spun putine in mai multe cuvinte.
Adica da, am batut campii. Merci de sfat, mai astept totusi si alte opinii.
Odata ce ai primit opinia mea, nu mai ai nevoie de alte opinii. Totul incepe si se termina cu mine, intreaba pe cine vrei.
Multumesc dar gasesc media foarte respingatoare.
Frumoasa poveste! Scoate ticurile astea cu "mna" si e buna, acum numai bun sa trag un pui de somn. Mersi, raman dator!
Nu e ca si cum am citit romanele de 2 ori si m am uitat la film de 5 ) nici nu e obsesie
Ma bucur sa mai găsesc oameni pasionati de cartea asta. Pasiunea in general pentru carti se pierde usor usor... Toti stau cu telef in mana